SDP: Gratz je bio ključ za usvajanje Novalićevog Zakona o radu, koji je radnike pretvorio u robove

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

***

Trazimo samo pravdu

Molio bi novu vlast da ispravi i diskriminaciju oko 2 hiljade demob boraca u sb kantonu,koju je napravila sda mafija u 8vom kantonu.moglo bi se to i tuzbom napraviti,al nije posteno i moralno da ti ljudi tuzbama traze ispravke zakona,koje je sda mafija napravila.ovo nije samo bezobrazno prema ovim ljudima ovo je bolesno i dno dna sda stranke.

049

Ko je ovaj Aner ??? Radnicima je bilo super kad je SDP bio na vlasti. Svima isto tj. svima minimalac. Do sada su kao radnička avangarda organizovali tisuće protesta zajedno sa sindikatom BIH.

Eso

Prljavi veš sa svih strana. SDP zaštitnik proleterijata. Naročito za vrijeme SDP ovih premijera i presjedavajućih vijeća ministara.

Toto

Vas kapacitet je ravan na sarajevsku mahalu predsjednik zi nije moga proci ni preko kompenzacijskog mandata kolko ste cijenjeni u natodu hrakkk pljucccc ka Koel Sarajevska mahala ima više birača nego pola Bosne, pa ti sad vidi.

23%

Sarajevska mahala ima više birača nego pola Bosne, pa ti sad vidi. ka Toto

Gazija

Sda sendvicari,vas posao je zavrsen,vratite se svojim ovcama.

lažni i groteksni gratz je istovremeno i

najveća smijurija, i najveća sramota u politici bih. ne ponovilo se to mentalno oboljenje nikom.

Ne hvali se izdajnice

Reci sta ste vi sdp uradili,dizalice iz sirokog,zakon o prebivalistu,izbori u sdp,srebrenica,njiva......nista sto je dobro za drzavu

/ Najnovije