SDP: Građani, ne nasjedajte na pokušaje destabilizacije i širenja mržnje!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Ako ovo čitaš ili neko ko ti može prenijeti moje riječi,samo da ti kažem da si dežurni ublehaš i zajedno sa Konjakovićem samo zabavljaš sirotinju dok bereš kompenzacione novce! Pričaš o pravdi a postavio si onu razroku nesposobnjakovićku za gradonačelnicu i luda samo putuje za narodne pare a u TK ti je koalicioni partner dugogodišnji robijaš Kukić koji ponovo čeka da ide u zatvor. Pametnom dosta Nikšiću

Guest

Nikšić je jedan od zlotvora za ovu državu.

011

Evo kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio vam ga je Alija. Za sve sto vas je zadesilo od kada je organizovao neustavni referndu za odcjepljenje BiH od Jugoslavije pa do danas, on vam je kriv, a ne Srbi ili Hrvati.

S

Sadozes klincu, Incko je ovo namjerno napravio da ostanemo sto nestabilniji, jer se zakon nece moci provoditi u RS-u, sad kad onaj nagovori vecinu da kazu ne, ne moze se u miru silom protiv ljudi nista uraditi, ovo je smisljeno da se produbi mrznja a ne obratno.

Dudek Krivousti Njofra

@ s. Fasisti i teroristi SVETOSAVSKI ili CETNICI i katolički teroristi skutorskih kozojeba ustase nisu ljudi

Gost

Pametan potez. Poenta i osnovni postulat socijalisticke ljevicarske stranke i jeste pomirenje, smirivanje tenzija i dogovor umjesto sukoba. Precesto se pokusavali biti ta oštra stranka koja pise otvorena pisma, odgovara i nesto se pravi silna. Takvih je u BIH 10 za marku. Na izbore izadjite sa platformom Vrijeme za pomirenje. Jedno 30% BiH koje ne izlazi na izbore ce izaci za takvu ideju, plus redovni biraci i eto vam pobjede. Dosadilo je raji ove tenzije, sjecanje na rat, podjele, pretnje itd.

SDP poltron

Tako je Nerko. Svi glasamo za tebe 2028 godine.

Guest

Giest Samo me cudi izjava ovog lopova Niksica tudji stan spojio sa svojim djabe u Marka Marulica . Kako moze reci da se ostavi proslost i ide naprijed. Majke ,ocevi,sestre,brace ,djecu izgubili i da zaborave da idu naprijed . Stvarno zar ima takvih osoba bez empatije.

Guest

Guest @Mrzitelj PDA Zasto ga kritikujes sto je rekao istinu za Niksica? Malo je kazao sta bi se svasta jos dodalo. Mislis na omladinu pa ona vise zna od svih nas starijih. Jednostavno je bijedna dusa bez mozga-vijuga i sreca mu je sto ne zna dobro pricati da se bruka.

Guest

Guest @Gost Kakav ti je prijedlog da se covjek sledi. Da se najblizi ne sjecaju svojih najmilijih djece,roditelja,brace,sestara,muzeva i jos njima drge rodbine.

/ Najnovije