SDP o poskupljenju struje: "Tražimo odgovor od rukovodstva Elektroprivrede BiH..."

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirza Tvica

Pljačka znači i to ljudima koji stvaraju radna mjesta...uhhhh Bolje da su podigli cijenu stanovništvu pa da se narod digne i smjeni sve iz elektroprivrede, ionako su oni Javno preduzeće. Nije to njihova ćaćevina.

SKOJ-evci u akciji

Razapeti izmedju komunisticke ideologije i djamije, zaostali revolucionari laju na sve kako bi ispalo da se oni brinu za nesto, ili nekog. Propali i nevazni, vezali su se za SDA i DF u “brizi” za narod madanaaaroood znoooa!

a da...

pa neka ga na vanjskom tržištu prodaju po tim cijenama, a neka odj od nas koji i jesmo vlasnici...svakako je ne uvozimo

Hugo

pa neka ga na vanjskom tržištu prodaju po tim cijenama, a neka odj od nas koji i jesmo vlasnici...svakako je ne uvozimo ka a da... Jutros na nekoj od nasih TV stanica cuh: covjek kaze da je EP prodavala previse struje (laicki receno), pa sad tu struju mora da uvozi po mnogo vecoj cijeni. Takvi postupci, a u svim sferama funkcioniranja ove drzave su atak na drzavu, njeno unistavanje, i zasluzuju stroge kazne, da ne kazem prijeki sud. Ovo je dance macabre sa milionima ljudskih bica.

/ Najnovije