SDP o poreskim zakonima: Imaju cilj osigurati stabilan novčanik bahatoj politici FBiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opet

Opet niksic sere na usta,netrebaju o privredi pricati ljudi koji nikad nisu zaradili platu u privredi nego na budzetu i aferama kao dizalice iz sirokog,izbori srebrenica,zakon o prebivalisti,izbori u sdp........fuj

Bleee

Od juće samo dobre vijesti: Vlada kantona Sarajevo participira u kupovini stanova tajkuna i njihove djece , kupljene stanove do 150000 KM. F. Ministarstvo dem.boraca opet ima dobre vijesti za dem.borce. Naima u buđžetu za iduću godinu su planirali duplo više novca za UKOP boraca. Izetbegović ide u penziju jedan dan i donira u humanitarne svrhe otpremninu 30000 KM. Vlada FBIH u idućoj godini planira iz džepova radnika subvecionirati privatne firme sa 5,3 miliona maraka. Ljevica, centar desnica sve isti k.

AB

Tako ste Nermine bacali narodu prašinu u očo samo da dođete na vlast u KS i onda ste budžet KS od milijardu maraka potrošili do 7 mjeseca, a da niko nezna na što ste potrošili pare i zadužili KS kod komercijalnih banaka. Sad pričate istu priču. Vaša djela govore narodu da lažete !

/ Najnovije