SDP BiH podržao Igora Stojanovića: Uvijek smo bili i bit ćemo za jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

....

a radite za interese Srbije i Hrvatske. Zato ste Trojaneri sa ostalima iz vlasti.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

IVA

POKVARENJACI ! SDA JE BILA NAVLASTI PA NIJE DALA 78% BIH! STA PRICATI VI KOJI STE SLUGE COVICA I DODIKA I KOJI STE U BIH NAPRAVILI HAOS KADA CE SE JAVITI 1000% BOSANAC /OD 2016 ,RANIJE DODIKOV SLUGA/ ?????:):)

Laxative

***

Ja1

***

Hasan

***

Prikriveni mekinjašu

***

Ja1

***

Ne trebaju im botovi

***

Han

***

Tukne

***

Sta drugo ocekivati

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

radiosarajevo.ba, Spahina 14

Norod zna, Snoga noroda!

Mustafa

Podrška Igoru i slažem se sa svim što je rekao.

Asker

***

Omer

Podrska za Igora!

Guest

šta se palite nežele to Bošnjaci iz BH nego samo SDA elita i čovjek je rekao istinu

Ja1

***

Ne bi trebalo brisati komentare

Neka se zna sta ljudi misle, ako nemaju drugi nacin da se izraze. Sdpovci su najgori ***bez vjere bez morala,na sve spremni. Najgore je sto su oni, uglavnom, blizi dodikovoj i vicicevoj psihologiji, nego. Bosnjacima. Sve bi dali da se vrate u Srbiju. Otuda ovaj animozitet prema islamu i Bošnjacima. Podvodjenje tog animozoteta pod SDA je samo s***

IVA

***

Djeneral

Igore moras shvatiti tebi nije mesto u Teheranu, Kabulu, Ulan Batoru, vec u Parizu, Becu, Beogradu...Mi se ne mozemo mesati sa njima, jednostavno nije prirodno niti normalno. Predji granicu i dovedi porodicu u Banja Luku, Trebinje, Bijeljinu. BEOGRAD, Novi Sad, Čačak..

SDP

Svi smo mi Stojan. U ratu radili kao ilegalci a danas kao pozicija.

93ac

Malodobni borac ima preko 100 dana upisanih u ABIH. Ti nekakvi spiskovi iz mjesnih zajednica da je neko bio sa 16 godina su basne za djecu. Zna se i da formiranjem ArBIH po zakonu nije mogla biti maloljetna osoba pripadnik. Pa i da je bio čitav rat dali su za njega islamisti oni što su zajedno sa njim bili u rovovima a bilo ih je puno iz SDA stranke ? Ja sam u ArBiH tek od 93, nisam ni veteran ali sam prosao cijeli crtu grada, bio na Igmanu,Bjelašnici, Treskavici, Crnoj Rijeci, Varešu, Sanskom Mostu. Neka napiše gdje se to on borio ? Da li su glasaći koji su glasali za SDA a ima ih više od 50 % islamisti ? Neka to javno kaže i premijer koji je bio demagog i u ratu. Zalosno na sta izađe ova SDP stranka već su poceli i svog bivšeg druga zlatnog ljiljana DF nazivati islamistom. Dokle to ide ???

/ Najnovije