SDA: Nikakvog "razlaza BiH" ne može biti, oni koji to zagovaraju rizikuju ratove

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jah

Ti ko biva braniš BiH. Zabole tebe za nju jednako kao i ustaše i četnike. Pokazao si sto puta.

Sv. Blaž

nabavite vakcine, srolje, ne ratuje se bolestan

Bravo!

Nego ufati se posla, daj da smo spremini ako opet sta pokusaju.

Gost

I ti znaš da nemaš čime "braniti" BiH samo dižeš tenzije. Gdje ti je vojska? Bio sam pod oružjem napune četiri godine i to mi je dosta za sto života. Sinovi su mi otišli na zapad jer ti i tvoji drže ovu zemlju u šahu bez perspektive. Dosta te je više!

vb

Tebe neko sluša eto, baš....usro papučarski

vb - Hakija Meholjić citira Aliju Izetbegovića:

…” Nakon nekoliko izmjenjenih rečenica, Gospodin Izetbegović je pitao da li pristajemo na izmjenu teritorija Srebrenice i Vogošće, jer ima to u ponudi….Na što smo mi uglas rekli, Predsjedniče, mi ili bilo ko drugi nemamo mandat na to da odlučimo u nečije ime, a pogotovo da odredimo ko će biti ubijen a ko ne…..Izetbegović je tad prekinuo sastanak….”

Koel

200 hiljada naoruzanih za 3 dana ako zatreba nista se vi ne brinite

Samo kazem

Kad bi se razosli onda bi svi narod svoje vodje razapeo da moraju da rade za narod, jer onda ne moze biti jriv onaj druge nacije ni za sta, pa kad napravimo kako treba, mozemo se opet ujediniti. Ovako se mi samo mrzimo oni uzivaju i za sve krive onog drugog, a mi ko levati se gusimo u mrznji i nekim idealima, a zivot pridje. Pametan je svako ko jje otisao vani.

Mostar

Ako odluce da ce biti eto tebe ce se pitati

Katy

E jest raji do rata samo da znas. Vidis da nemas dodira sa stvarnoscu. Mi zivimo skupa , postujemo se i cijenimo. Pomazemo jedni drugima. Ne supljirajte vise vi s vrha vlasti o nekakvom ratu. Jedino ste vi u ratu sami sa sobom izgleda. Zato ne dizite tenzije. Puna vas je kapa svima. Skontajte to vec jednom. Meni su moje komsije svih nacionalnosti super.

Drot

200 hiljada naoruzanih za 3 dana ako zatreba nista se vi ne brinite ka Koel .............Jest kao 92-ge ali na papiru. Od tih 200 000 patriota bilo je samo 30 %. . Mani se gluposti. Borci su vidjeli koliko ih cijene naročito ovi koji se na njih pozivaju. Prvo im dali neka prava pa im onda nakon 23 godine ta prava oduzeli. To nigdje u svijetu nije zabilježeno. Dati pa uzeti. Nema više budala da ratuju da bi se drugi bogatili i uzimali im radna mjesta , fabrike, javna dobra, itd...

Katy

I da!! Sad me podsjeti . Mjesecima gledam kako nicu smrtovnice mojih dragih sugradjana na oglasnoj tabli preko puta moje kuce. I placem svaki put placem. Sve su zajedno( nemaju ni 2 ni 3 table) . Sve su to dragi mladi ljudi koji su donedavno imali svoje planove i zivote. I bas ih je bilo briga kako se ko zove. Sad ih vise nema. . A ovi o ratu. Fuj gamad pokvarena. Zdravstveni sistem gori nego u ratu.

Spašavanje vodže! maline ubijaju, zar ne?

skretanje pažnje sa brojnih problema u FBiH: nelegalna Vlada sa premijerom pred zatvorom, Krizni štab koji to nije, Ad hoc komisije koje su same sebi svrha, VAKCINE kojih nema, SADAKA vanjska politika HURMA diplomatkinje, SWBIJA ubija, iz prve ruke, Kanton Sarajevo kao privatna Kasaba zamijenjena za Srebrenicu, Izborni zakon koje jeste ali i nije Zakon, Ramazan ubija epidemiju, IZ protiv Mladih muslimana, HDZ zatvara krug. Treba li još?

071

Ipak je najbolje da se za početak mi, normalni i prilagođeni ljudi, raziđemo sa tobom i papankom iz Golubovaca. Ovaj put se borimo isključivo za sebe, svoju budućnost i budućnost naše djece. Nikada za krimose i ljudske promašaje. Dosta je bilo mrtvih pacijenata i uništenih života, n'est-ce pas? A bez vas ćemo se odlično snaći.

Azazel

Zakuni se....na respiratore I pokradeni novac

Krotitelj

BiH, Hrvatska i Slovenija su jedna teritorija! BiH je u trbuhu Hrvatske, Hrvatska je Bosni izlaz na more, Dunav i svijet a Slovenija je mali sjeverozapadni dio te teritorije! To je normalno da bude jedna država i jedna nacija!

/ Najnovije