SDA: "Vučić u Mostaru ponovo negirao genocid u Srebrenici, ali istina će zauvijek ostati zapisana"

/ Komentari (35)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stara priča

***

Mostar

Nije bitno šta bosanski srbi kažu ili govore istina je dokumentovana, sačuvana živa a oni će zauvijek nositi naziv Genocidna tvorevina.

Prikazujte

Neznam zbog čega nebi svi mediji barem dvaput tjedno prikazivali i ponavljali riječi kad krkan iz Banja Luke govori da je u Srebrenici bio genocid,a ne da on svakodnevno ponavlja kako genocida nije bilo.

Vera

Ceo svet zna da su bila četiri dokazana genocida. Turski genocid nad Jermenima, nemački nad Jevrejima i Romima, genocid u Ruandi i srpski genocid u Bosni i Hercegovini. To je celom svetu jasno i ostaje zapisano za istoriju zauvek, to se ne može i neće promeniti i.

Vučiću ...

se treba zabraniti da ulazi u BiH.

Nemate ...

... nikakvo pravo objavljivati saopstenja stranke koja je ucinila sve, i jos uvijek to radi, da zivot u drzavi bude ispod ljudskog dostojanstva! Zasto to radite kad je i vas zivot mogao biti bolji da njih nije bilo?

333

Ja danas u Mostaru vidim samo skup ocajnika (Dodik, Vucic, Covic), gubitnika (Sattler, Lajcak, koji obojica idu na derogirane pozicije, Lajcak i daleko od Balkana i ikakvog uticaja na bilo sta, zajedno sa Eichhorst - sa mjesta direktorice za Evropu Evropske komisije za vanjsko djelovanje na mjesto DEU u Egiptu), i jednog moguceg dobitnika, Plenkovica, kog ni HDZ ni Hrvatska ne zanimaju dva posto, vec samo buduca karijera u EU, i kom su HDZ Hercegovci, osim glasova, samo omca oko vrata na putu da ispuni svoje licne ambicije. A sto se tice SDA, daleko im lijepa kuca.

***

***

Bosanac

***

Haha

***

nasvasta

Licemjeri veleizdajnici poslaše Zvizdića da se izvini negatoru i ućesniku u genocidu za tužbu da nebi picousti zamjerio riđem veleizdajniku .

ko o cemu

****a o postenju, a bakir vas ****ar svjesno unistio tuzbu...

Tatar

Pa kada bi na vagu stavili štetu koju ste vi proizveli za vrijeme vaše vladavine vidjeli bi da je puno teža nego negiranje genocida

Laxative

***

nadimak

****o ne treba da dolazi nikako

***

***

jnadlkKKDKLKLK

****

takija, takija, takija,...

***

Sasvim dovoljno za zaključak

Iz ovog teksta nije jasno kojo jvojsci su pripadali ovih 1200 boraca, boraca kojevojske. ka Nije jasno Ali se vidi da je pobinjeno te 43 godine 8000 žrtava, žena, staraca i djece, kao i da je sva imovina uništena.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

IVA

Abraham Lincoln - Quote - Better to remain silent and be thought a fool than to speak and to remove all doubt - It’s better to keep your mouth shut and appear stupid

Cetnik

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

***

***

***

***

dhzzu

Molim sve pametne ljude da shvate da se cijeli svijet nalazi u opasnosti i da se na Balkanu, a posebno u BIH nalazi žarište. Sva ova priča ima za cilj da nas podjeli i da nam opet zakuvaju. Molim vas , da ako išta treba da nas nauči srebrenički masakr,zločin,genocid( nazovite ga kako hoćete), to je da moramo biti pametniji. Valjda Bošnjaci vide šta se događa u Gazi . Isti ti koji sad pokreću ovu priču o Srebrenici trenutno sprovode genocid u Palestini. To vam mora otvoriti oči. Ne žele ni vama ni nama dobro. Ja ne pravim razliku, isti jezik govorimo, sličan nam je i mentalitet. Ne smjemo dozvoliti da ova priča pojača mržnju i stvori plodno tlo za buduće sukobe.

Kad tad će se naći dokazi

Koga je sve ubio ovaj zločin.. Sa brda oko Sarajeva. Svaka istina izađe na vidjelo. Kad je zločinac priznao da je kriv, nikad.

Stara priča 2

Iz izvještaja od 13. 02. 1943. *****ka Pavla Đurišića Draži Mihailoviću: "Za vreme operacija se pristupilo potpunom uništavanju muslimanskog življa bez obzira na pol i godine starosti. Žrtve. — Naše ukupne žrtve su bile 22 mrtva od kojih 2 nesrećnim slučajem i 32 ranjena. Kod muslimana oko 1.200 boraca i do 8.000 ostalih žrtava: žena, staraca i dece. Sva imovina je uništena sem stoke, žita i sena." Neka se ide pokloniti ovim žrtvama, žrtvama u Srebrenici....... i svim ostalim žrtvama srpskih genocida. Umjesto da se poklone tim žrtvama, Srbi Draži i ostalim zločincima dižu spomenike. ČEMU BRISANJE OVOG KOMENTARA OD STRANE ADMINISTRATORA? PODATAK JE ISTINIT I ISTORIJSKA ČINJENICA. JEDINO AKO JE ISTINA NEKOME UVREDLJIVA...

/ Najnovije