SDA: 'Vlada novim zaduženjem ozbiljno ugrozila ekonomsku stabilnost FBiH'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mani nas

Bakire, ti i tvoja stranka nemate pravo da ukazujete na bilo šta. Nemoram posebno da obrazlažem zašto. Sakri se ispod nekog kamena i živi penzionerske dane prebogat i zbrinut kao rijetko ko u BiH, a i šire.

***

***

Gost_Radio_Sarajeva

Dobro se nasmija.

U zloglasnom logoru za Hrvate pripadnici

tzv.Armije BiH činili su strahote, današnji dan podsjetnik je na njihova zlodjela. Hrvatski logoraši su dogovorom hrvatskih i bošnjačkih vlasti razmijenjeni 1. ožujka 1994. godine. HINA | 1. OŽUJKA 2024. | Bivši hrvatski logoraši u Muzeju u Jablanici u sjevernom dijelu Hercegovine ocijenili su u petak kako pravda nije zadovoljena niti 30 godina od zatvaranja toga zloglasnog logora budući najviši bošnjački dužnosnici zaduženi za njegovu uspostavu nisu kazneno odgovarali. Gotovo godinu dana bošnjačke vlasti držale su zatočenim oko 900 Hrvata u prostorijama Muzeja posvećenog bitkina Neretvi u 2. svjetskom ratu u Jablanici. Taj logor su hrvatski zarobljenici opisivali kao jedan od onih s najlošijim uvjetima. Ubijeno je ili preminulo osmero Hrvata. Najmlađi logoraš imao je samo 28 dana, beba iz mjesta Doljana Gabrijel Jurić, a najstariji je imao 81 godinu, slijepi starac Mato Marjanović.

***

***

Srb IN

Ti cuti, tvoj Babo je UNISTIO BiH

Sarajevo bih

Vidi ovog krepe ridjobradog zabrinutog za nas,grohotom se smijem.

Alhemicar

Trezor efendija se probudio iz zimskog sna. Ima li smo priliku 30g da gledamo kako vi vodite ekonomiju. Samo se sjeti da kada je pocela pandemija da ste hurme narodu dijelili umjesto maski i vkcina. Neponovilo se.

Ne pijem dok Paja vozi

Pa ne laje leta radi sela nego radi sebe. Eto da su ostali na vlasti oni bi te pare podijelili međusobno a ovako Šmrc 😔😢😢😢😫🤢

user90104

NARAVNO DA ĆE ZADUŽITI KAD SI TI I TVOJA RADIKALNA SDA POKRALI SVE ŠTO SE MOGLO POKRASTI.

Brko

KRMCINO RIDJOBRADA TI I TVOJA SDA STE UNISTILI FBIH A MOGO SI UPISAN ZLATNIM SLOVIMA DA NISI SLUSO KOMSICA

odvratne, nečasne balije,

fuuuuuuuujjjj!

Netkoizmase

Ne moze gore od tebe i tvoje mafijaske partije...

Sos

TOLIKU STE VI NAMA STABILNOST I PROSPERITET ZA 30 GODINA DONIJELI DA SMO KO ŠVICARSKA. OSTAO U ZEMLJI SAMO KO NIJE MOGAO POBJEĆI!!! U RUPU SE ZAVUCI I ŠUTI .

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Pa ne laje kera radi sela nego radi sebe. Eto da su ostali na vlasti oni bi te pare podijelili međusobno a ovako Šmrc 😔😢😢😢😫🤢

Bos-Sa

Zabrinuti ko Inzko!

/ Najnovije