SDA: Nedopustivi ustupci Dodiku, tako se ohrabruju oni koji su počeli napad na Ustav BiH

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

,Memko.

Dok se sda banditi bavili krađom i lopovlukom od svog naroda Neprijatelji su kovali plan uništenja Bosnjaka.Danas zbog politike sda lopova i pola bošnjackog naroda je stalo na stranu onih koji razvaljivaju drzavu. Na kraju če i nestat,nema ko više da je brani.pogledajte samo bezovrazluk bosnjackih lipova prema demob borcima,netreba nista vise govorit,sve jasno ko dan.

Guest

Međunarodna zajednica je pokazala svoje pravo lice,sve je jasno,ništa oni više nemaju reći.Svo vrijeme govore jedno a rade drugo.Šalju nam Satlere,Palmere,Escobare i one koji u ladici drže ovlasti i jako su zabrinuti a sve sa namjerom da se završi ono što je započeto 1992.godine. Shvatili smo sve.Njihovo "promicanje europskih vrijednosti"je dobilo pravo ime.

/ Najnovije