SDA usvojila 15 zaključaka: Pozivaju Trojku da objave audio zapis sastanka na Dodikovom imanju

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo bih

Cuj ovih veleizdajnika i mafijaske hobotnice,njima neko da se ispovjeda,ovo treba sve ko hico u gasnu da dahne dusom jadni bosanski narod napokon.

Asker

Eto vama ce neko polagat racune. Nek objavi kakir kako je prodao reviziju tuzbe,ovde niko ne vidi da je ista potpisano. Drzava je tu. Da se sda pita bila bi fildanistan samo za njene lopove.

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Vidi, došao je i veseli Foodil na sastanak. Da se pozdravi sa jaranima prije ćorke.

HUKA

Danas je helikopter preletio u pravcu Brckog. Ako na skupu nije bio Ramo Isak sa sinovima onda ih je nadzirao iz zraka.

***

***

***

***

***

***

/ Najnovije