SDA predložila Zakon o uvođenju PDV-a igrama na sreću

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zenica NK

Ovoje prvi korak, dok se uskoro sve igre na srecu moraju zabraniti. Z ovoj odluci moraju svi biti slozni cak i oni koji misle drugacije.

Davno je trebalo.

Zašto tek sada?

jedina prava probosanksa stranka uvijek bila i ostala -SDA!

Do sada ih je kocio SDP da povuku ovaj potez ali sad je SDA napokon rekla- e pa vucite vi na svoju a mi cemo na svoju stranu!Ne mozes sa petokolonasima..pitajte Niksica odkud mu ono imanje "iznenada" i onoilka firma..???Koliko je sljeglo iz Sirokog para...???

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

burek

jadovi jadni poslije 25 godina kad su zakuhali sa dugovjecnim partnerom hdz se sjetili da traze uvođenje pdv pa sta ste radili 25 godina nego bas sad se sjetili kad ste u totalnom rasulu ovo je jos jedan od ocajnih poteza ove stranke d se spasi iz govana u koje se dovela svojom krimminalnom politikom

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

tuta

gledaj sda skriparosa sto vrte skripte dislike

Pravda

Do sada ih je kocio SDP da povuku ovaj potez ali sad je SDA napokon rekla- e pa vucite vi na svoju a mi cemo na svoju stranu!Ne mozes sa petokolonasima..pitajte Niksica odkud mu ono imanje "iznenada" i onoilka firma..???Koliko je sljeglo iz Sirokog para...??? ka jedina prava probosanksa stranka uvijek bila i ostala -SDA! sda je leglo lopova,sda skoluje mafijase i teroriste,pojma ti nemas kakvi su ovo zlotvori i psi.

lll

kad vidim ovo sda hdz sds kao da me vrate u 92 a i danas na vlasti

/ Najnovije