SDA upozorila vlasti RS-a: Ovo što radite imat će fatalne posljedice

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Čitam i ne vjerujem. SDA? Nestalo đavlu posla.

071

Jao, SDA se brine za ekologiju. Hahhaahhaaa. Jedini razlog što se bune je što nisu u talu u ovoj katastrofi od projekta.

Br

Vračanje suveneriteta , ali u okviru Daytona može omogučiti tužbu na djelovanje i prijetnje US vjeću sigurnosti UNa od strane nekoliko država.

Knez

Ви лепотани које предводи салкић,неће вам се испунити жеља да одузмете примат Р.Српске нити умањити њену вредност,џаба вам полтрони попут нелсона,ескобара,шаровоћа,бореновића,мијатовића.

Iron

Baš je dirljiva briga SDA za ekologiju!

Rs

Gornji horizonti su projekat jos iz Jugoslavije i tad se vodilo mnogo vise racuna o planiranju izgradnji nego danas , ovo sto SDA prica je obicno politikanstvo, veze nema sa naukom.

Gost...

Kad su kreteni u vlasti rs ucinili bilo sta normalno ??

/ Najnovije