SDA: "Umjesto da kupe letjelicu za gašenje požara vlast sebi kupuje automobile"

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahaha

Koliko je letjelica kupila sda za 20 godina? A koliko automobila?

Pehlivan

Duše drage poštene! Iza njih nisu ostale skupe limuzine za njihove ****ce, oni su ostavili 5 Kanadera i 15 Air Traktora, iza njih su ostali prokopani šumski putevi, iza njih nisu ostali požari. Sve su oni to ostavili u svojim mandatima. Do kraja života trebamo biti zahvalni ekipi iz Mehmeda Spahe 14!k

Robot

Koliko ste ih vi kupili? Hrhk pljuc!

Loše je a bilo je i gore

Ako nas samo ne pokradu kao sda, već smo u plusu

Horor

Bar nas ne ubijaju lažni doktori i njihovi lažni respiratori iz najcrnjeg mračnog doba kriminala.. Nego dokle je tužilaštvo i sudstvo sa tim slučajevima? Radi li se šta?

Doslo je do provale

HahahahahaHHHHHHHAhahahahahHahahahahahahahahahahahahahahHHHaaahahajahahhjajajahhahahahahahahahahahahahahaha što se ismijasmo.

***

***

Što ne gasite svojim vozilicama

Sreća da nas ovi prosvjetljuju, bez njih ne bismo znali u kakvom smo ****u ali znamo koliko gore može biti ako uskrsnu. Znal li se bar koliko je bračni par skrivio smrti dok su kontrolirali Ukcus, išta?

Ko im kaže???

Kako Bog, ili priroda, kako god to zvali obilježi te gadove i izrode ljudske vrste normalno nije !! Pa tačno kad ih čovjek vidi padne u duboku depresiju kad shvati kojoj vrsti organizama pripada. Samo ti pogledaj faca i očiju im onih halapljivih, oholih i zatupljenih, gramzivih, beskrupuloznih, neljudskih i nehumanih.. I svaka generacija je sve odvratnija, unapređenija i savršenija u svoj toj svojoj odvratnosti. Počevši od 1990-tih i onog gadnog Bičakčića, Koljevića, Buhe, Trnke, magistra Mate Bobana (eki magistar), Ganića pa sve do današnjih Nikšića, Viškovića, Stevandića, Ovog Eleka, Bećarevića, onog Džindića, Kojovića, onog ulojenog Kraljevića prljavog, Čampare, Bradare, Sebije, Forte, svinjolikog Zahiragića i Kapidžića ....Bože dragi sačuvaj, pa KAKVI su to ljudi, šta su oni, šta je ovo!!! Kakve su to samo neljudske nakarade i perverzne karikature iz najmračnije mašte i strahova, kao preneseni iz Danteovih stravičnih i morbidnih opisa... FUJJJJJJ !!!!!!

***

***

***

***

Asker

Stvarno ste najpoganije sto se desilo u ovoj zemlji poslije sds i hdz a u novije doba i snsd a. Gamad ste prava

071

Docim SDA kupi i sebi auta, i pokrade stotine miliona, ali zato nama kupe ventilatore na kom prva frustrirana papanka u Bosnjaka pobije gradjane. Pri punoj svijesti.

Jole

Evo nemozes opstat od letjelica sto je sda kupila

Alcazar

Kako imaju obraza da se više ikad javljaju i nešto kritikuju. Imali su skoro 30 godina da urade ono što je potrebno, ali nisu. Ne valjaju ni ovi sada na vlasti, ali i ovi prethodni, ne zna se ko je gori, nesposobniji i pokvareniji

Guest

Da bog da k***i izgorjeli u svojim novim autima!!!

bakre srbine, samo mrzi hrvate, ko i roadijomaala!

udovoljavanje želja HDZ-u BiH. . . . umjesto da se rvatma oduzmu bilokakva prava!velikosrpski veleizdajnik tužbe protiv majčice mu srbije je fiksiran na hrvate, da prostiš, i marfi bi se s njime složio.

NNn

Da nije pretužna ova izjava bi bila urnebesna.

visocica1662

Daj ne bacajte prasinu u oci bili ste na vlasti 20g mogli ste kupiti eskadrili kanadera ne kenjajte

***

***

Takoe

U pravu ste! A sta ste vi kupovali za 30 godina vladavine?????

Mafija ko i vi

Ugledali se na vas

Bosanac

***

adi

***

adi

***

Samo što nije

Nikšić tvrdi da su to leteći auti pa se može i požar gasiti, treba kanistere kupiti preko tendera a to bi moglo potrajati pa... Kanisteri bi trebalo da budu u najmanje dvije boje, tako da se razlikuju oni za RS od drugih za Federaciju, dok u prtljažniku ima mjesta za sve kanistere ne vezano za namjenu. Jedino još preostaje da se dogovore o porijeklu vode, odnosno gdje bi se točili jedni a gdje drugi kanisteri. Na tome se radi intezivno otkako se ustanovilo da srpska voda gasi samo srpsko drveće a bošnjačka federalno. Još nije posve sigurno što može gasiti hrvatska voda i koliko je učinkovita. Potrebno je napraviti daljne analize u rasvjetljavanju ovog slučaja.

nego, jesu došli svi kanaderi iz hrvatske?!?

šućur alahu, hrvatska neda svoje kanadere! hrvati samo gledaju i smiju se 23prostoti, ahahahahahahahahahaha, imal vode u uzbekistanu? ima, ima CRVENI TEPIK! za uspaljene seljačine, hehehehe, NEK GORI!

xXx

Koliko ste pokrali, mogli smo da se vozimo u svemirskim letjelicama. Sad glumite zabrinutost.

nik

Pa da ste vi kupili za vrijeme skoro 30šnje vladavine ne bi bilo problema

Naravno

SDA je potpuno upravu, dok su oni bili na vlasti kupovali su samo helikoptere i avione, nisu kupili ni jedno službeno vozilo, pješke dolazili na posao.

Gost

I SDA se nasla da nesto kaze, pa stvarno obraza nemaju.

Bože Bože

Kad neko nema ni truna ni obraza ni stida da se upśte javlja sa bilo kakvim komentarom a kamoli o kupovini kanadera, pa Bože jel ovo moguće...Ŝutite i Bogu śučurajte da ste na slobodi i ne javljajte se da pokuśama da vas zaboravimo...da pokuśamo ali teśko da ste te sreće da vas zaboravimo a kamo sreće da vas nikad nismo ni upoznali!!

Mukii2021

SDA blago nama s vama tako pametnim. Pa sto vi niste uzeli helikoptere za gasenje pozara pa da se imate s čim hvalit. Što ste propustili tu šansu kao mnoge u drugim stvarima. Nema pametovanja ko nema mozga ni moći.

Koji debilizam

Koje licemjerstvo, nit ste vi bili bolji niti su oni gori! I jedni i drugi ste dno dna, fuuujjjj

/ Najnovije