SDA: 'Tužilaštvo i Sud hapse Mehmedagića i Debeveca, a dopuštaju bijeg osuđenim ratnim zločincima'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kriminalci

Sve kriminalci u tužilaštvu! Za ratne zločine 8 godina zatvora.

Nisu oni ...

... bitni kao vasi pajdasi. Mora se to istjerati na cistinu.

🙈🙉🙊

Sigurno mislite i na ratnog zločinca sakiba mahmulj koji je pobjego u Tursku i skriva se u bakirovoj vili pa fikret prevljak je u Turskoj i drugi

Licemjerstvo na nivou

Hahahah, ****a o postenju! Do jucer bili vlast i sve ovo iznjedrili a sad se ko nesto cude!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Komšija

Neka me neko podsjeti, ko je ono zafrk'o tužbu protiv Srbije? Iz koje su ono stranke "funkcionera" sa kupljenim diplomama?

***

***

***

***

Netkoizmase

***

Hahahaha

Nemojte nam samo vi pricati o postenju, unistili ste i opljackali sve sto ste mogli za ovih 30 godina vladavine...i sada kada vam je krenula naplata znamo da se tresu gace ko ce slijedeci u prdekanu!

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Malo nam je konfuzija i haos u glavi od ove turbodoze etike i morala made in SDA! Na koga oni to ovdje misle? Na Mahmuljina? Na Cikatića? Na Mlaću? Na Prevljaka? Na Aliju, gluho bilo??? Nedovršena haška priča. Baš kao i za ahbaba mu Franju, čije odličje Alija ima. Jer, od Haaga ih je obojicu spasila ekspresna jednosmjerna karta za onaj svijet!

***

***

***

***

***

***

tonk19

Neki bježe u Tursku, neki u Hrvatsku a neki u Srbiju. To si ti Bake dozvolio i tvoja stranka donošenjem takvog zakona, a sad bi na druge krivnju samo da bi spasio svoju ****cu zbog sudinog mobitela. A šta ćemo raditi kad ti Bake pobjegneš kod kuma u Tursku

/ Najnovije