SDA: Tužilaštvo BiH mora saslušati ruske dobrovoljce zbog ratnih zločina

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ubice medju nama, naroood znoooa

S potpisom Trećeg korpusa Armije BiH u čijem je sastavu, uz blagoslov i oduševljenje tadašnjeg rukovodstva BiH, djelovao je odred El Mudžahid, a počinjeni su neki od najbrutalnijih zločina u proteklom ratu. Zvjerski su u obrednim likvidacijama masakrirani Hrvati u središnjoj Bosni, kao i Srbi u Vozući i u još nekim dijelovima pod djelovanjem ovog odreda, o čemu svjedoče čak i jezivi videozapisi kakvi su se donedavno mogli nabaviti u Sarajevu

imaš linibraza teroristo

Alija Izetbegović bio je počasni zapovjednik 7. muslimanske brigade. U svibnju 1994. dobila je počasni naziv Slavna, a 1995. počasni naziv Viteška. Ta je brigada odgovorna za brojne zločine: masakr zarobljenih pripadnika HVO-a i civila u selu Dusina 26. siječnja 1993.; za uništavanje hrvatskih sela i protjerivanje Hrvata s busovačkog područja u siječnju 1993.; za paljenja i protjerivanja na području Zenice i Travnika u ljeto 1993. godine.

11 541

Dobro zapamti ovaj broj, bijedni štakore. Kad ga se sjetiš bit će kasno.

Gost

Kada ce saslusati mudzahedine i suditi im? Ili su to mozda ugledni BIH gradjani?

BAUSTELAC BEZ TERAPIJE?

smanji slova , hajvanu, pojacaj metadon. Raspadas se. Ima li jos idiota u toj vukJebini ili si jedini?

@Gost

Nisu svi u SheherSaraYu postupali surovo sa srbima! Ja sam jednog ufatio 95. na Treskavici i evo mi ga kod kuće! Zove se Radimir,a ja ga od milja zovem Rade....on mene "Beže! Radi mi po kući,cjepa drva, unosi čumur itd. Lijepo njemu a lijepo i meni! Još mu nisam reko da je rat završen! A i nemam namjeru! Neka ga!!!

vb

Ovaj @vb -mogu garantovati-nije nikakav cetnik vec ustasa sa dna kace....jer mu je mnogo rijeci sa DEDERA-koju najvuie RABE u Zapadnom mostaru...ovo BOLESNO PASCE je ovdje pålaceno, on ej HDZ BOT, kojeg ej HDZ instalirao kad je Zeljko kmomisc PONOVNO izabran za clana Predsjednistva IZ REDA HRVATSKOG NARODA.. A znate koliko hampu je digla"demokratska Rvatska"-koja sa demokratijom VEZE NEMA..ne jaku se mnoge clanice EU sada zasto su je primiali u clanstvo..HDZ fasiste...zato i ne mogu u Sengen i naikad nece ni moci jer se HDZ JR PUTOVNICA moze kupiti u Sirokom za 300 eura..to ZNA EU...od tada ne mozes ostati od njih po nasim portalima....zato tipujem da ovo BOLESNO APSCE VB ,koji ej OCITO napisao sve prethodne fasisyticke komenatre-moze biti i ejdan od njih.Jedno ej sigurno -Bosnjak, Musliman NIJE.....jer toliko mrzi Islam da se to vidi iz svakog njegovog fasistickog komentara(sve kopirano sa Hr wikepidije) ka Njaveci problem Balkana su ONI.... A tvoje glupilo, nepismenost, jeftinoća, potpuno odsustvo zdravog rasuđivanja te intelekta i papanluk zaista fasciniraju! Kakav retard, neviđeno!

mladomuslimanski rezervat

sreca pa vas je malo i glupi ste

vb

sreca pa vas je malo i glupi ste ka mladomuslimanski rezervat Et sreća pa je vas puno i pametni ste jbt ....

Psihoapatični “vb” online retard dana

klasični primjer kao iz knjige. Čestitke!

vb, islamski recept za lijecenje anksioznosti. POLAKO ČITAJ

Traženje utočišta (pribježišta) kod Allaha, džellešenuhu. Ko se, u bilo kojem iskušenju, iskreno i od srca obrati Allahu, dželle šenehu, On će mu sigurno dati neki izlaz. Ja’kub, alejhi selam, se iskreno obratio Allahu, dželle šenuhu, kada je iskušan gubitkom njemu najdražeg djeteta, Jusufa, alejhi selam, pa mu je to Allah, džell šenuhu, na najbolji način vratio (pronašao je svoga sina, koji ga je zajedno sa majkom i braćom odveo u Egipat, gdje su pod njegovom vlašću, sretno proživjeli ostatak svog života, u sigurnosti i izobilju). On je svojim sinovima, kada su ga obavijestili o nestanku Jusufa i njegovog najmlađeg sina Benjamina, rekao: “Ja tugu svoju i jad svoj pred Allaha iznosim, a od Allaha znam ono što vi ne znate.” (Prijevod značenja, Jusuf, 86.).

vb, online islamsko liječenje anksioznosti POLAKO ČITAJ

Upornost i ustrajnost u dovi, koja ima za cilj da čovjeka, koji je iskušan tjeskobom i duševnim bolom, što više približi Allahu, dželle šenuhu, i tako mu priskrbi Njegovu pomoć i milost. Približavanje Allahu, dželle šenuhu, dovom inače je jedan od najsigurnijih i najbržih načina približavanja Allahu. On nije otvorio vrata dove ni zbog čega drugog do zbog njenog primanja i uslišavanja. Allah najbolje zna!

vb, anksiozni retardu, mozda ces ovo bolje shvatiti

Изолованост и стрепња за лично здравље, као и за здравље најближих довеле су до раста осјећаја анксиозности код грађана, а физичка активност, добра исхрана, квалитетан сан те вријеме проведено с најближима, али и адекватна психолошка помоћ, могу бити лијек за ове сметње, које нису необичне за кризне периоде.

salko

Onemoguceno komentarisanje clanaka o politickim stavovima Dine Konakovica , a otvorite paljbu na sve SDA-ove kadrove. Providni ste i jadni istovremeno. Nisam ničiji fan, ali vasa pristrasnost se vidi iz aviona.

Analiticar

mislim da se Bakir odlucio vratiti vjeri pradjedova tj pravoslavlju. sve sta je uradio u zadnjih par godina bilo je protiv muslimana. tuzba protiv Srbije za genocid, ukidanje Republike Srpske, Peljeski most, Mostar, Srebrenica, posljedni izbori, silne afere itd. da ne pricam o kadrovskoj politici u SDA. Elektromehanicar Osmica, seksi Selmo, Fadil Manlina, Miss Piggy... Pa gdje vise nalazi ovakve likove?

Novinar

Kasumovic o Bakiru: https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Kasumovic-Izetbegovic-treba-da-ode-iz-politike-a-Novalic-je-nepozeljan-u-Zenici/655957

N.G

A ovo je potaklo na sjećanje naše hrabre podrum ratnike koji su krvarili kad su bježeći od granatiranja i pucanja znali bubnuti glavom i to pretežno preskakajući djecu da prije pobjegnu u skloniśte ili podrum.Od toliko udaraca sad imaju posledice

/ Najnovije