SDA: 'Trojki' u Sarajevu se sprema posljednji sudijski zvižduk

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Ako je fajzer namijenjen onkoloskim pacijentima kako to onda da se Bakir vakcinisao fajzerom?

Krug

Ma kad smo sa vama izgubili 27 godina možemo i sa trojkom koju godinicu.Nek se i oni namire barem 20 % kao vi.

@JA1

Ne moram voliti Bakira ali ne moram biti ni nepravedan prema njemu. Bakir je regularno dobio poziv kao i svi građani, stajao u redu i ne znam koju vakcinu je primio što uopšte i nije bitno . Nije on derpe kao neki.

Vlada "sveto trojstvo"

Ma dosta je više nesposobnosti, bezobrazluka, sramoćenja, pljačkanja i od ove "moderne" vlade svetog trojstva. Pokazali su djelima da sve što obećavali su slagali. Lošije vlade i manje pameti u vladi ja nisam mogao ni zamisliti, a upravo su se sve njihove priče zasnivale na pričama kako su oni pametini i imaju kojekakve experte, a ništa od toga nije tačno. Sramota!!! DOSTA VIŠE!!!!

sda fudbal

SDA ne zna ni za kakav drugi rjecnik, osim ovog fudbalskog.

123

Bravo Bakire. A sad nazad u babin mladomuslimanski rezervat.

Test: Hajd sad još koji dislike

Vlada svetog trojstva je nesposobna za bilo šta!!!

Flaster

Kad se uzme u obzir šta se u mrskoj izgradilo federacija je Njujork.Bošnjaci su najnapredniji najbolji i najiskreniji narod u regiji.Ali šta ćeš kad živimo sa zaostalim četama sa brda,koji samo znaju za 4c svinje i rakiju.Za sva ljubitelje horora preporučujem turu kroz Bileću i Gacko.Čisto da se uvjerite u napredak mrske

ccc

kmecite,kmecite...dosta seljacke bagre po Sarajevu koju ste dovukli. Vi ste svoje odzvizdali ovde. Sad se fatajte svojih avlija, prigradski djilkosi!

Time for half measures and compromises is over

VJERA NAROD DRZAVA

,,Bugojno,,

Nema veceg zla od sda terorista,krezavih spodoba i uhljeba U srcu evrope su napravili kalifat stranku koja se brine samo za svoje famelije i poslusnike,za njih kad je narod u pitanju drzava ne postoji. Zvijerima je bitna drzava samo kad treba novac uzimat i krasti,poput firme binas s koje su pribacivali novac na svoju stranku kraduci postene radnike.naravno kasnije ce fadil kriminalac to zakrpit iz federalnog buđeta,poreznim novcem građana.zasto to sipa i istrazni organi ne istraze.

hmmmm

Elmedine sjeti se gdje si proveo prijašnje godine isti si kao i bivše ti kolege. Spodobo od insana...

Uuuuuu

>>Nema veceg zla od sda terorista,krezavih spodoba i uhljeba U srcu evrope su napravili kalifat stranku koja se brine samo za svoje famelije i poslusnike,za njih kad je narod u pitanju drzava ne postoji. Zvijerima je bitna drzava samo kad treba novac uzimat i krasti,poput firme binas s koje su pribacivali novac na svoju stranku kraduci postene radnike.naravno kasnije ce fadil kriminalac to zakrpit iz federalnog buđeta,poreznim novcem građana.zasto to sipa i istrazni organi ne istraze. ka ,,Bugojno,,<< Evo ga sere pripadnik arijevske rase i deset plemena izraela. Jesi li se umorio gradeci civilizaciju pjesice sa Himalaja? Jesi li se prismocio i okrijepio raskovanim bogom?

imaju li sda peksini imalo budućnosti ?

odgovor - britva hare , fikus sefik i gadna seka su osobe kojih bi se i majka odrekla

jel to bak kmeči ?

ili mu usvojeno mladunče krmka - haris zaharis

sdamafija

Levati iz sda i botovi vama se sprema kraj samo vi jos niste svjesni jos malo i idete na smetljiste historije kao stranka sa ubjedljivomnajvise afera.Sda je olicenje kriminala i korupcije

njiha

Rece stranka koja je olicenje kriminala i korupcije

Muki

Tačno se može uocit svaki sda seljačina bot,Po pisanju,po kulturi izražavanja i onom njihovom divljacko đikanskom ponašanju. Ovcama đikani i krezave spodobe.

Muki

Tačno se može uocit svaki sda seljačina bot,Po pisanju,po kulturi izražavanja i onom njihovom divljacko đikanskom ponašanju. Ovcama đikani i krezave spodobe.

Vucijak

Kokosar mali Focanski prevarant,sibicar ,bez kicmenjak vazda bio

Kosovo 99

SDA i magarci poput zahiragića nestaju poslije poslijednjeg Petka avgusta 2021.

/ Najnovije