SDA: Trojka srlja u novu izdaju kojom će CIK predati pod punu kontrolu SNSD-u i HDZ-u

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

****

Bosanac

***

BRKICA

JEDI ****A

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Gost_Radio_Sarajeva

Odmori malo, javi se za tridesetak godina.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

SDA_izdajnik

koju izdaju prokletniče? U jad i bjedu si nas doveo. Izdaico i varalico bjelosvjetska! Tužbu protiv Srbije si namjerno uništio.. obezvrijedio sve Bošnjače žrtve zarad pohlepnog otimanja i okrutne pljačke za svoje nezasite apetite!

BAD

Lijepe riječi su ukras!

Dobrinjac

Nikad vise sda!

Ovaj

je javno izjavio da je dvije godine (izborni zakon) vukao za nos partnere u vlasti, kao i cijeli međunarodni faktor. Samo zamislite kako je ponizio te ljude, a ioni su od mesa i krvi. Svi su mu okrenili leđa. Ne Bošnjacima, kao što često laprda, nego njemu. Nije on jedini krivac za stanje države, ali je zasigurno najveći. Sad mi se idruga dva čine mnogo prihvatljivije. Da, čak i Dodik. Zna Dodik jako dobro, za razliku od Bakira, u kakvoj državi živi i što je beha realnost. Zamislite samo kako razarajuće djeluje na stabilnost države Bakirove mantre o "izručivanju" nečega u ruke druga dva partnera u vlasti? Na 3 se dijeli samo ono što se odnosi na državnu vlast i ravnopravnost između 3 naroda. U tome dijelu je BiH sastavljena država. Stvarna vlast ispod toga je građanska , u kojoj su zaštićeni oni koji su u manjini. Dakle, već sada BiH ima sve elemente da može funkcionirati kao moderna demokratska država. No, međutim...tu je "demokrata" Bakir koji čak i na državnom nivou broji "ruke". Druga dva partnera mu tada kažu "pa, eto, ti samo broji"... Saberite se i počnite rješavati probleme, dok se još ima vremena za to.

/ Najnovije