SDA: 'Trojka' ponovo kapitulirala pred Miloradom Dodikom

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Aha. Spremate li sa za sudjenje u slucaju Respiratori 2? Ko ce vas zastupati? Bice vam advokatice u krvavim bundama zauzete svojim slucajevima.

Haha

Sve bi bilo potpuno drugačije da je hambasada izabrala SDFA. Nažalost okrenuli su se trojkaćima

Ask

Predlažem povratak SDA i mirna Bosna , tapkamo u svojim fildjan državicama.

071

Vama tuga sto niste vi u poziciji da izdajete drzavu uzduz i poprijeko, i na svaki zamislivi nacin? A to sto biste se vi tako ponasali na njihovom mjestu, pa projicirate, ne mora znaciti da to rade i drugi. Uostalom, vidjecemo sve ubrzo, i to sto cemo vidjeti vama nece nikako pasati. Nego, sta kazete na to da su Hadzibajricu oduzeli imovinu u inostranstvu?

SDA-NOROD ZNA

Predlažem povratak SDA i mirna Bosna , tapkamo u svojim fildjan državicama. ka Ask @Ask Pa da opet sa SDA bjesomučno galopiramo- u rikverc!

Komšija

I opet SDA baca prašinu u oči svojim vjernim neukim glasačima. Pričaju priču bez ikakvih argumenata. Spin za spinom, i njima se samima zavrti od laži. No, predivno ih je gledati i slušati u svom njihovom jadu. Dodik i oni, zajedno su rasli, zajedno i padaju.

Sezdesetdevet

Trojka je nebitna, ali ste mu vi dali sve ovlastikoje ih sadaima, pocev sa Alijom.

Najbolje

***

Nisu oni kapitulirali,

Vama tuga sto niste vi u poziciji da izdajete drzavu uzduz i poprijeko, i na svaki zamislivi nacin? A to sto biste se vi tako ponasali na njihovom mjestu, pa projicirate, ne mora znaciti da to rade i drugi. Uostalom, vidjecemo sve ubrzo, i to sto cemo vidjeti vama nece nikako pasati. Nego, sta kazete na to da su Hadzibajricu oduzeli imovinu u inostranstvu? ka 071 Ti ili si glup, ili se praviš budala. Hadžibajrić je vaša trobojanska koalicija. I svi ste takvi od vrha, pa na dole.

xxx

ma najbolje se podijeliti na tri dijela pa neka lojavci komaduju na svoja 23%, nek *****te vise druge s asvojim fiks idejama, i radikalizmom

Tri nule

Ti ili si glup, ili se praviš budala. Hadžibajrić je vaša trobojanska koalicija. I svi ste takvi od vrha, pa na dole. ka Nisu oni kapitulirali, Kad ove tri nule završe što su naumili, za njih će Hadžibajrić biti sirotić.

Jas23

Mali zeleni, pa nikad kraja vasim lazima! Iu istom danu, danas drzavni parlament odbio snsd-ov prijedlog sa 22 glasa! Znaci, kompletna Trojka glasala protiv! O kojoj izdaji pricate! Vama narod necd vise nikako i nista vjerovati, jer stalno i neprekidno samo lazete! Srzm i stid vas bilo!

Bir

Trojka je nebitna, ali ste mu vi dali sve ovlastikoje ih sadaima, pocev sa Alijom. ka Sezdesetdevet ti i takvi ko ti nisu ni dzon od Alijine cipele, da njega nije bilo nebi bilo ni BiH, al ti si to gledo na televizoru iz sigurne udaljenosti, pa lupetas, a procitaj ko je bio organizator otpora 92, jer ti i ne znas sta je to.

/ Najnovije