SDA: Trojka mora objaviti tajni snimak iz Laktaša, neka kažu šta su dogovorili s Dodikom i Čovićem

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

sta je u Deytonu obecavao?

Finalmente

O,brien je lijepo kazao da taj dogovor nije dobar i time je dao do znanja kako očito zna šta su u laktasima dogovarali.Naravno izdaju BiH.

Sale

Šta ovaj trojanski konj priča?I ti si dorate sve narodu lagao i sada lažeš,ko i čaća ti.Fuj si prodavaću magle a Bogami i tužbe protiv Srbije!

Brko

BAKIRE TI I KOMSIC JEDITE ****A VI STE NAJVECE ZLO U BIH

Ocuvao je BiH

Oba Izetbegovica su očuvali kakvu je bilo moguće BiH,a danas je od cjepanja trojke sa hdz-om i snsd-om čuvaju amerikanci,a ovi "komentatori" niže navedeni su botovi te dvije stranke.

Das ist Walter

Dajmo taj snimak iz Laktaša, tako je, Trezor-efendija! A dajte i vi već jednom, iz Spahine 14, objavite sve snimke, još od 1990. i sudbinske tronacionalne koalicije koja je tako uspješno srušila ZAVNOBiH. Pa snimke s Miloševićem, Krajišnikom i Karadžićem, Tuđmanom, Bobanom, po Beogradu, Zagrebu, Hercegovini.Pa snimke Patriotske lige i Zelenih beretki- i kako su kjafiri/ ćafiri odbijani iz Lige a Muslimanima provjeravana pravovjernost prema pravilima i odredbama Mladih muslimana. Pa snimke s braćom Saudijcima, Turčina, Irancima. Pa snimke na kojima se BiH, oslobođena ZAVNOBIH-a, oslobađa, de iure i de facto, ideje i stvarnosti Republike, stvaraju nikad postojeći "entiteti" , s najskupljom i najumobolnijom administrativnom podjelom i organizacijom, nezamislivima bilo gdje u svijetu.

nasvasta

SDA tj Bake je dogovorio izdaju tužbe protiv Smrdije sa Vućkom Bake je u Neumu potpisao izrućio Legitimno tj aparthejd onome ko je Bošnjačke logoraše vodio na prisilni rad i onome koji veliča UZP.SDA tražite halal da vam pokoljenja ne izpaštaju za silnu nepravdu koju naćiniste borcima i realno školovanoj omladini nepotizmom korupcijom kriminalom haram vam svaki zalogaj i dabogda izpaštali do sedmog koljena Amin.

Haha

Nema potrebe. Očito je da bilo kakav pokušaj dogovora s muslimanima bačeno vrijeme i novac. Bolje pregovarati direktno sa O’Brienom, Murphyjem ili s kim god već koga Amerika odredi. Suniti su se svog suvereniteta odrekli. Ako su ga ikada i imali.

Das ist Walter

* pa snimke sa Saudijcima, Turcima, Irancima...*

BiH je prodisala

od onog dana kada su EU i USA ukinuli smrad sdfa

Ćuca

Pa trojka se najvjerovatnije dogovorila da sruše kolonijalni poredak u BiH ,te izdignu Bosnu kao snažnu samostalnu državu od protektorata kako bi mogla aplicirati članstvo u EU,a oni nastavili i dalje beskrajnu vladavinu!

Ko bi rek'o čuda da se dese...

Izetbegovići rade u korist Bosne ?! Ne mogu da vjerujem. Nije bilo davno kad je Alija prodao Bosnu, a nedavno kad je Bakir prodao Mostar, a sada se čudi svom političkom sinu Koni koji to radi brže i bolje od njih!

Pera Djetlić

Šta si ti potpisao u Mostaru? Stvarno si lud ako misliš vratiti glasove ovakvim pričama, pa ti imaš aferima za Ginisa.

SDA=ZLO

Riđobradi je i glup i bezobrazan. Odlično zna da nije dogovoreno ono što nije potpisano. Da jeste i srbi i Hrvati bi mahali tim papirima..

adi

isto kao sto si ti objavljivao snimke svih svojih sastanaka, od**** propalico sugava

Guest

vi kuhinji sinovi sto lajete,da nije bilo Alije i SDA sad bi živjeli u velikoj Srbiji koja bi bila do Karlovca,Hrvati da imalo imaju časti,na sred Zagreba bi podigli spomenik rah.Aliji,jer da je poslao Bošnjake u rezervu(JNA) pregazili bi vaz ko mrave

Gost_Radio_Sarajeva

Pod kamen, i ne javljajte se sljedećih 30 godina.

Alija je Avlija

vi kuhinji sinovi sto lajete,da nije bilo Alije i SDA sad bi živjeli u velikoj Srbiji koja bi bila do Karlovca,Hrvati da imalo imaju časti,na sred Zagreba bi podigli spomenik rah.Aliji,jer da je poslao Bošnjake u rezervu(JNA) pregazili bi vaz ko mrave ka Guest . Sve sto je sacuvao Ti ogradi

Sdamafija

Ko o cemu ****a o postenju.

Trojka

***

Asker

Kad objavis kako si nam s**** reviziju protiv Srbije ,sve mozes dobit. Za tvoje glupe botove,to nije samo revizija nego je bila sansa da naplatimo ratnu odstetu koju se prekodrinski *****ci nanijeli a mjeri ye u milijardama. Ali vrijeme ce pokazati kakvi si nam zlo nanjeo.

Smijurija od svega

Ko se javlja! Ali i trojka je ista!

Hmmm

Vise bi me interesovalo da se iz OSA-e puste u javnost snimci razgovora tvog babuke iz ratnog perioda…

Ono doba

U ono doba kad su se tudjman i izetbegovic dogovorili kako da između sebe podjele BiH trebalo je nadljudske pameti,hrabrosti i znanja kako sačuvati BiH,a posebno kad zmije u njedrima boban-karadzic počeše klati,silovati,pljačkati i paliti sve pred sobom,a Alija i njegovi pristalice golih ruka.Aliji Izetbegovicu se nikad patrioti BiH nemogu odužiti,pa da mu spomenik do neba naprave.

***

***

/ Najnovije