SDA traži da Vlada Kantona Sarajevo subvencionira cijene plina

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nista, sada svi moramo glasovat za SDA, vidite kako se bori za gradjane...

Hocemo li za Kirbasa? Maa haaajmo....

071

I kantonalna i federalna vlada treba da se uključe u subvencije barem 50 %. Inače slijedi gušenje 4 mjeseca.

Name

Za razliku od vas, osvjedocenih kriminalaca, ova vlada je vec jednom subvencionirala grijanje Sarajlijama. Tesko je poslije 30 godina pljacke i otimanja, poravnati sve racune.

a

SDA-ovce džaba se upinjete, nadrljaćete na izborima bar u KS je to jasno. Po selima vjerovatno nećete, ali oni su ionako naučili omljećivati istu motku već 30 godina.

Bosanac

Lopovska nepismena sda u kojoj su glavni braco i seka lazna doktorica Bosna je jedina koja ima nepismenu laznu doktoricu toga nema ni u Africi izetbegovici lopovi izdajnici nepismeni mrs iz Bosne

Kl

Mali zeleni, mislite da smo zaboravili vaše hinjaluke po KS? Još malo pa će ona vaša gulas-glava Zahiragić i pi.kica Dević biti otpuhani na izborima.

/ Najnovije