SDA: Smiriti tenzije i prestati s javnim prepirkama; puna podrška KCUS-u i Općoj

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Nije to KCUS,to je sebijin bunker.pa ljudi umiru i od gladi,ubijaju se,vi bolesni idioti nevidite i nezelite vidjet patnju vlastitog naroda.nemate razuma za narod,pomozite narod kroz biro rada,kroz merhamet,crveni kriz.niko se o narodu nebrine.

Koel

Treba vas sve kolegija pohapsiti i poslati u zenicu na visegodisnju kaznu za nabavku i saucesnistvo u smrti pcijenata

Stranacki mis

Kolegij = mafija Danas mislim jedno, sutra mislim drugo, bas kao i babo mu Alija. Pogledajte kratki video snimak Bakirovih izjava u vezi respiratora: https://www.youtube.com/watch?v=D-CRR3aGBaE&t=1s

Guest

majmuni jedni gdje su vakcine.Pustite se suplje vi iz sda,jer bi narod mogao da krene na poljine da vas trazi,a onda bi mogli zavrsiti i po banderama.

sda

ti podržiš bake pa se eto komši , kenjcu , džafku , fudilu , majkićki - odmah osušila ona stvar

kad bi se zezali

seka je normalna osoba

kad bi se zezali

seka je normalna osoba

/ Najnovije