SDA Sarajevo: Pozivamo premijera Fortu da prestane prijetiti građanima

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pio1951

SDA ce najveci doprinos BiH da se rasformira. Dosta vas i previse do sada.

071

Pa hebi ga SDA, treba dpuno napora da se popravi sve što ste zasrali, pokrali i upropastili zadnjih 30 godina. Vi mislite da mi ne znamo ko je odgovoran za postojeće stanje? Ni rezultati izbora vam to nisu pokazali? Bolje recite onom svom premijeru kriminalcu da umjesto formiranja komisija kupi vakcine, i usput, za početak, vrati 10 miliona ukradenih na ventilatorima sumnjivog kvaliteta koji su namjenjeni za kola hitne pomoći. O namjenskoj industriji ćemo za koji dan.

BA

Nije trebalo dugo da cetvorka pokaze svoju nesposobnost , a Forto sa svojom vladom DIF-ovaca totalno neznanje sta da rade u trenucima povecane zaraze covidom -19 u KS !

Za 071

Jedes balegu bez ikakve potrebe . Navedi sta su to zasrali i opljackali . Vakcine su placene na vrijeme , a to sto optuzujes Novalica zasto nema vakcina e zato jedes balegu !

Ma

Svi ste isti, stranci vam daju pare da vi imate i nama naredjujete, mjere, reforme, itd a nista u nasu korist. Reforme su da nam stranci uniste privredu i proizvodnju a mjere su da nas drze poslusnim. Crknitw i vi i who, i licemjerna eu i svi skupa.

robot

sram vas bilo

N

Ovi sda idioti samo nekoga nesto pozivaju prozivaju. Pa radite vi nesto i dokazite da radite bando nesposobna korumoirana

071

@Za 071 A što me nasmija. Fakat ne znam da li ste više glupi ili bezobrazni. Čuj navedi šta je SDA zasrala ili opljačkala? Hoćeš li da počnem sa ratnih profiterstvom i ukradenim milijardama humanitarne pomoći, a da završim da namještenim tenderima, krađom na medicinskoj opremi i izvlačenjem novca iz državnih firmi i namjenske industrije u koje ste pozapošljavali more uhljeba sa lažnim diplomama (što je također kriminal, ako nisi znao), a da usput malo pomenem sve SDA kadrove na čelu zdravstva od kojih niko nije studirao osnovni studij medicine manje od 12 godina? Rezultat se vidi golim okom. I naravno da je Novalić odgovoran što nema vakcina. Ako neće da snosi odgovornost, neka da ostavku. Ionako je i u tehničkom mandatu i u sred suđenja. Ni u Ugandi ne bi mogao da bude premijer. A vi samo tako nastavite da budete pametni, nećete još dugo. P.S. Vakcine nisu plaćene na vrijeme, Mandić zaboravio. Sjetio se na vrijeme samo da potvrdi tehnički mandat Upravnog odbora KCUS-a, ne bi li Sebija ostala direktorica (jer HDZ i SDA su najbolji jarani). I također, niko na svijetu nije čekao Covax. Novalić i Tegeltija su JEDINI premijeri na svijetu koji nisu nabavili niti jednu vakcinu.

blabla

ok,priznali ste da put pacijenta ne postoji Koliko je Forto na celu Vlade? sta ste vi radili skoro godinu dana ,grom vas ne ubio????

Buh

Na sljedecim izborima sda teroristima nece se znati ni za trag.rat nije koliko ste vi unistili ovaj narod i drzavu.trazite poso kazu netrebas ici na biro idi kod sda poltrona,trebas nesto rijesit u bolnici idi preko tog sda poltrona,trebas neku pomoc nemoj ici u opstinu nego kod tog i tog sda poltrona.tako da smo dobili plemenski sistem vladavine,a ne socijalno i pravno sredjenu drzavu.zato ce ova drzava propasti i nestati.

sanjan samo...

SDA ce najveci doprinos BiH da se rasformira. Dosta vas i previse do sada. ka Pio1951 SANJAJ VLASINO:)..DOBRO TI LI ME NASMIJA:...:)

Gost

Što ste SDA mafijo pozivali,pozivali! Vaše je prošlo i nayebali ste 22. Bit će to otvoren lov na vas! Punićete zatvore do plafona!!

Maske vam "cetvorkasi"polahko padaju - znaci cilj vam je unistiti NAMJENSKU INDUSTRIJU?E pa nece moci!

E taj film kmetu neces gledati.Bosnjacka je namjenska industrija i ja licno nijednom nebosnjaku ne bih dao BLIZU , a ni komunjarama. Samo clanovi SDA bi mi mogli raditi u namjenskoj indrustriji.Bosnjaci se trebaju poceti ponasati kao JEVREJI!Razhebali ste SVE ,SH-Komunsiticka bando, pa vam smeta sto Bosnajci napokon imaju ORUZJE da odbrane od dusmanina pa to treba"srediti" i onemogociti? E PA ZAJEBBI KMETINO!Sanjaj i dalje.....Namjenskoj ni blizu, ORUZJEM JE TREBA BRANITI !Sljedece izbore samo ISKLJUCIVO PROBOSNJACKE STRANKE DOBIJAJU IZBORE JER SU NAM OE ZADNJE IZDAJE OTVORILE OCI!Nikad vise nista drugo do BOSNJACKA STRANKA, bilo koja!

Uh, sad ce milion komenatar,dosao BOLESNIK @vb=ghost=gost=Axa=071=JA1...

Daj ba okani se vise covjece tastature.Proziran si a ta mrznja ce da te ubije na kraju!

Sarajka

MRŠ BAGRO LOPOVSKA!

Guest

I vi imate pravo nekoga da pozivate na red. Lopovi trebali ste u zatvoru sjediti. Bakir u Foči a Sebija se igra sa mačkom kakva idila.

Pravda

Nema sta trude se.sda krezavi galebari da odbrane sda lopove i njihove famelije.samo naprijed divljaci,stanovnici pakla.

Moks

Ahaahah kaže SDA, a glavna im se slika sa mačkom dok isti ti promrzli ljudi koje su spomenuli,čekaju!! Ako je Forto facebook premijer ,Sebi je facebook "doktorica"! Sjašite više seljačine proklete! Nema to obraza ni truna!

Moks

@071 Bravo!!!!! @ Za071 Pa sve je jasno kakvi podržavaju kockaste glave ,čim je u vokabularu BALEGA,hahahaahah .Vjerovatno ste Novalić i kompanija i vi što ih podržavate čuvali ovce skupa :D

asd

A vidi aktivnih botova i ovdje ahahahaha imal za sendvicaaaaaa SDA bagro

071

Viđu botova :). Naštancani minusi i plusevi jaaaaako pomažu. Koji ste vi glupanderi.

citat

I kad hoćeš nešto nekom da kažeš na normalan i civiliziran način, kad hoćeš da se barem milimetar pomakneš od ovog zla i mržnja....napišeš..a onda sam sebe upitaš...Zar stvarno misliš da te ovi nesposobni, korumpirani i primitivni mazlumi slušaju? Kome se obraćaš? Onima koji su u ovoj državi direktno ili posljedično izazvali smrti 150000 ljudi? "Svojih ljudi"? Onima koji su iskrčmili svaki prirodni i industrijski resurs ove nekada u tom aspektu moćne zemlje, srušili privredu i sništili svaku jedinicu veću od granapa za sva vremena? Onima koji stoje iza političkih i nepolitičkih ubistava u Sarajevu i šire? Onima koji još i danas upravljaju nazovi politikom i još više nazovi ekonomijom ove zemlje, i poslije 30 godina namjernog neznanja i diletantizma? Onima koji se, pljujući po ovim prvima i proglašavajući se boljima, predstavljaju kao suprotni njima, a isti su i gori? Onima koji ruše i uništavaju ostatke ovog društva radeći za zemlje u okruženju nesvjesni da su njihov alat i lovački kerovi njihovih politika dok pjuju i nipodaštavaju svoje? Tražiš to od TIH ljudi? I jedino što možeš je oglasiti se ovako na nekoj petparačkoj društvenoj mreži gdje svako može da pljuje po tvojim dobrim namjerama i smije se posprdno tvojim ljudskim i humanim zahtjevima? Zar je to jedino što neko dostojan Bosne i ovoga grada može? Ili šta se drugo ovdje uopšte može? Biti čovjek prema bližnjem, zamoliti Boga, na ma kakav način mu se molili i čekati da sve ovo jednom prođe, ali zapamtiti. Zapamtiti dobro. Kako pamtimo 12000 ubijenih u Sarajevu, 8000 ubijenih u Srebrenici, ko zna koliko hiljada u logorima, Dragi Bog samo zna koliko raseljenih.....Isto tako dobro zapamtiti ovo vrijeme Izetbegovićima, Dodicima, Čovićima i njihovim poltronima i slugama a i svim ostalima koji su navodno oprečni njima, pa jednoga dana zakopati ovo društvo zajedno sa svima njima za sva vremena..... Do tad – Ko živ a ko ........

071

@Maske Misliš, ti (a nešto te se inače pita za sendvič i sok) ne bi dao namjensku industriju nikome ko nije lopov iz SDA? Mojne sakrivanja iza Bošnjaka. Pročitani ste, i ofirni.

/ Najnovije