SDA reagovala na Schmidtovu izjavu: Poređenje Alije Izetbegovića i Ratka Mladića je skandalozno

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Dobra turistova usporedba. Oba od zla oca i još gore *****e.

***

***

***

***

071

Alija je bio kriza, i uvjeren sam da ce istorija pokazati da ga je matrica koja nas je unistila i unistava stvorila sa svrhom da sluzi kao opravdanje velikosrpskoj i velikohrvatskoj politici. Alija nije bio bosanski orijentisan, i ima toliko aferima da to naslijedje negativno osjecamo i dan danas. Ali da je Smit glup, glup je. Nabaciti ovakav volej bijednoj SDA je umijece kojim se moze diciti samo jos Dodik.

Hakija Turajlić

Pošteno sve rekao. Klinton nazvao Aliju … a ostatak Hakijine priče za američku TV mrežu, imate na YouTube koga interesira. Alija je bio dobar za mešihata ali za politike - jok.

Bžs

Čitam komentare i ne vjerujem, stvarno smo mi Bošnjaci najgluplji narod u egzistenciji. Nema glupljih.

Fuuujjjjj

Isto ko poredjenje Konrada Adenauera sa Hitlerom! Licemjerni nizerazedni, desno orijentisani europski propali politicar!!!

Očekivanja

Što se moglo očekivati od neonaciste kome je otac bio u ss trupama.Patrioti u BiH su očekivali da će schmidt donijeti boljitak za sve građane,a amerikanci i EU ga je to postavila da cijelu BiH drži u trajnom nemiru,jer tako mu je naredjeno.

Sddf

Ništa nije slučajno, ovo je namjerni pokušaj izjednačavanja krivice za rat. Velika drskost i poniženje za BiH. Odmah tražiti neopozivu smjenu ovog smutljivca sa pozicije VP! NEČETE USPJETI, NEPRIJATELJI BOSBE!!!

Pitanje

Što ga taj voditelj emisije nije pitao za tudjmana i miloševica i je li ih stavlja u istu ravan sa svojim kancelarom Hitlerom ?

***

***

***

***

***

***

87649167

NEKA MI NEKO KAŽE ZAŠTO JE BIO U ZATVORU ALIJA RAHMETLI,I TO ZA VRIJEME TITOVE JUGOSLAVIJE.

***

****

Ja1

Svaki dan po dvije tri nove afere koje SDFA izvlaci iz konteksta se razvlace po medijima i opet njih neko ugrozava i oni su jadni za BiH al eto od izdajnika oni ne mogu da se bore za BiH. Dobro smisljena strategija koja ubija svakog normalnog a glupog navodi na zakljucak da su oni jedini patriote. Strasno je postalo kakvu kampanju vode protiv svih a sad i protiv zapada. Samo daj lovu i stolice

***

>>Ništa nije slučajno, ovo je namjerni pokušaj izjednačavanja krivice za rat. Velika drskost i poniženje za BiH. Odmah tražiti neopozivu smjenu ovog smutljivca sa pozicije VP! NEČETE USPJETI, NEPRIJATELJI BOSBE!!! ***

87649167

OVO DANAS SVE JE POČELO OD NJEGA I SDA.ZAHVALJUJUČI SDA I BAKIRU KOJI JE IZMISLIO BOŠNJAKE SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA A BOSANCE IZBRISAO IZ MATICE ROĐENIH.NEMA NIKAKVOG NAPRETKA U B I H.SVE OSTALO JE ŠUPLJA PRIČA.

Dok se ne izjednače zločini

Ujaka, četalja i Handžar divizije - nema pomirenja. Znao je MARŠAL gdje je tajna uspjeha i napravio Goli Otok.

Veriga

Pitanje za “slobodarasku” Zapadnu demokratiju: Kreatori “republike srpske” su presudjeni za najteze ratne, zlocine, zlocine protiv covjecnosti, genocid i krsenje temeljnih ljudskih prava. -@ Zasto niste. ukinuli tu genocidnu zlocinacku tvorevinu? Dati do znanja da to nije dozvoljen oblik ljudskog djelovanja. -@ Zasto niste presudili i kaznili politike koje su realizovale zlocinacke projekte? Vi kaznjavate pojedince, a znate da se radi o kolektivnim projektima.

raS

Ne znam ko je čuo, ali da ih je uporeio-nije. Stavio ih je u kontekst, što je u redu, ali ih nije uporedio, što ne bi bilo u redu. Nije Šmit baš budala kao što mnogi misle. Znao on neke stvari bolje od nas samih.

***

***

Pa zašto ne ukinu Izrael ?

>>Pitanje za “slobodarasku” Zapadnu demokratiju: Kreatori “republike srpske” su presudjeni za najteze ratne, zlocine, zlocine protiv covjecnosti, genocid i krsenje temeljnih ljudskih prava. -@ Zasto niste. ukinuli tu genocidnu zlocinacku tvorevinu? Dati do znanja da to nije dozvoljen oblik ljudskog djelovanja. -@ Zasto niste presudili i kaznili politike koje su realizovale zlocinacke projekte? Vi kaznjavate pojedince, a znate da se radi o kolektivnim projektima. ka Veriga<< NIŠTA ti ne razumiješ a misliš da razumiješ

***

***

***

***

Ja1

Jel vi SDA botovi ili tacnije receno jedan bot koji pise i ostavlja skoro sve kometare a malo je srbin malo hrvat malo bosnjak, stvarno mislite da neko nasjeda na ove vase komentare?

***

***

***

***

***

***

Ovajnac

Je imao namjeru reci karadzic, pa kako se nije mogao sjetiti, sjetio se Izetbegovica. Ako je senilan i mutav, treba pisati ono što ce reći. Ipak, poslije ove uvrede Bosnjaka, makar i nenamjerne, treba ici. Bjezi, ne cini nam dalje stetu

***

***

071

@Sudija Hajde ne kenjaj. Smit se provali, i odmah krenu price kako su haman Sarajlije same sebe drzale pod opsadom, a velikosrpska i velikohrvatska politika bile prirodne nepogode cije su zlocine izvrsavali vanzemaljci. Prvenstveno ubice iz redova srpskih i hrvatskih nacionalista su krivi za ono sto je zadesilo Bosnjake. Po tvom tumacenju su hrvatski i srpski nacionalisti toliko glupi da je Alija u stvari njima upravljao dok su vrsili zlocine. Alija je bio to sto je bio, ali su i ratni zlocinci velikosrpske i velikohrvatske ideologije takodjer bili to sto su bili. I sad svi mozete da petljate i lazete koliko hocete, ali taj teret ostaje u istoriji. Pa koji papak zarad izjednacavanja zlocinacke ideologije sa svojom etnickom grupom hoce taj teret da nosi neka izvoli. Glupaci.

***

***

🔥🔥🔥🔥

Što se moglo očekivati od neonaciste kome je otac bio u ss trupama.Patrioti u BiH su očekivali da će schmidt donijeti boljitak za sve građane,a amerikanci i EU ga je to postavila da cijelu BiH drži u trajnom nemiru,jer tako mu je naredjeno. ka Očekivanja Pa da je tako ne bi onda uspoređivao sratka i Aliju. A handžar divizija bila na strani koga i ko je bio u toj diviziji

/ Najnovije