SDA pozvala stranke Četvorke da se jasno izjasne o izjavama Ivane Marić

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

A šta je drugo mogla reći?!

@miki

Istinu, malo za promjenu!

Da

Pa istinu je rekla! Ekipa iz Holidey Inna '92. je to odlučila, da ne biste bili samo muslimani! Šta se imamo lagati! Pa nije to bilo tako davno, da se ne sjećamo!

Prevara

Pa SDA je tu promjenu imena i donijela'92. Tako im rekli ameri, jer nije baš zgodno američkom narodu reći da treba da podrži muslimane, za koje se zna da su negativci i teroristi. Tako da je američki narod tako i prevaren. Oni ne znaju još da su bošnje muslimani!

Katy

Ma nek je SDA pozvala nekog da se izjasni!! Nek se oni izjasne za sve ove godine pljacke. Ne bi im smetalo nista sto je rekla samo da je pokrivina ali nije jbg.

Ima nest bitnije a i tacno za reci

A šta je drugo mogla reći?! ka miki . Da su Srbi u Bosni Vlasi koji su se nazvali Srbima.

Opservacija

Hrkljuš, ti si baš hrkljuš, kao što i sam priznaš. Svi znate da vam porodična stabla idu do pradeda Miloša, Milutina, Dragutina itd. Bosanski muslimani imaju problem sa identitetom, i zato tako bjesomučno ili mrze ili lažu sebe i ostale. Svima vam je potrebna dobra psiho terapija, a ne mejtefsko ispiranje mozga!

hrkjus za presera,,, Opservaciju

Hrkljuš, ti si baš hrkljuš, kao što i sam priznaš. Svi znate da vam porodična stabla idu do pradeda Miloša, Milutina, Dragutina itd. Bosanski muslimani imaju problem sa identitetom, i zato tako bjesomučno ili mrze ili lažu sebe i ostale. Svima vam je potrebna dobra psiho terapija, a ne mejtefsko ispiranje mozga! ka Opservacija Bravak hajmo po redu: o cemu pricamo: vjeri ili naciji?

/ Najnovije