SDA pozvala političke faktore kojima je stalo do BiH da zajedno zaustave Dodika

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA!

hjdjlkjkč

Ma kao i prošli put, alahu egber u multietničnost ;)

Komentar

U stroj za narod svoj!! TACKA

Mario

Standardno pred izbore.. vi ste svoje zavrsili

bjkhjhl

Ja sam ustavnim sudom proglasio dan, himnu, zemljište, šume... neustavnim i time sam proizveo reakciju. E sada bih da zajedno oteramo ljude u rovove da gube noge i glave. Nije ovaj bake pogrešno procenio glupost oponenata i svoga naroda ;)

Ask

Ako vam je baš stalo povucite se iz politike allah vas nagradio.

HashimQ

SDA Hadumi!!!

Kada Bookir bide prvi sehid BiH

Ja cu za njim, alahami

?$?€?$?€

Vama je stalo da sacuvate svoja bogastva,u slucaju rata sda lopovi i njihove famelije ce bit prvi na udaru,toga se vi bojite.

nasvasta

Izdajico ti si zaobilazio ignorirao državne organe i objekte pa po kafanama ko mafijaši dogovarali talove i narod zaduživati,izdajico ti uništi tužbu za namirenje pravde ovom napaćenom narodu ti si izdajica tebe mnogi proklinju đubre izdajničko.

Napomena

Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Guest

Guest Zuti je svoju lovu ostavio kod kuma AMANET. A firme,kuce i stanovi u Turskoj ima na tudja imena. Sve bi bilo ok da je narod glup i da organi za kriminal MZ ne zna sve tokove cak da su i u koferu.

Guest

Guest @ Napomena Onda vi ne objavljujte clanke u kojima lopovi otodoksni pozivaju gradjane koje su unistili gladju i nebrigom za njih da ih sada brane da bi jos ostali na vlasti i dalje krali.

@Komentar

U stroj za narod svoj!! TACKA ka Komentar<< I onda u dijasporu jel tako

/ Najnovije