SDA: Pozivamo PIC da uvede sankcije Dodiku zbog secesionističkih prijetnji

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

SDA: Pozivamo PIC da uvede sankcije Dodiku zbog secesionističkih prijetnji...NE samo njemu nego vama trojici: SNSD, HDZ i SDA

Nbs

A tebi pa ti prijetis ratom znaci ubijao bi to nije za kazniti po tvome jos za ramazan pa koji si ti dzon

Poc, pic maco

bolesnik poremecenog uma skrece paznju sa enormnog nezadovoljstva Bosnjaka prema SDA, Sebiji, Fadilu. Uvijek ima idiota koji bi ga poslusali ali ovog puta je izgubio kompas i nestaje sa scene 2022 godine.

muki..

Preko 30% bosnjaka je bukvalno sad bez ikakvih primanja,ramazan mjesec,ljudi nemaju za iftar napravit.a ovi sda psi izmisljaju afere i pokusavaju na stari pricu narod uzeti.nije narod stoka kako vi mislite.vi sda gamad iskreno sye zasluzili da se instaliraju gasne komore da vas se trpa u njih.vase zlo nema granicu,vi unistavate bosnjacki narod.

dP

Još jedno šaljivo saopštenje stranke u raspadanju. ;)

Buuu

A tebi pa ti prijetis ratom znaci ubijao bi to nije za kazniti po tvome jos za ramazan pa koji si ti dzon ka Nbs Ostavi taj neofasisticki rijecnik izvrnutih za neumske veselice S-U-ge Seroslavljevica i sranja o bratoubilackom partizanskom pokretu.

/ Najnovije