SDA: Pozivamo Mandića da podnese ostavku i spasi građane svoje nesposobnosti

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brko

A da prvo smjenite Fadila za respiratore, tunel pa da onda smjenimo i ovog

jah

a šta ćemo za izmjenu regulacionog plana za Bolničku za mandata onog KOS-SDA petokolonaša?!

Meša

Napravite listu pozitivnih radnji koje je SDA uradila za grđane opštine Centar za 30 godina vladavine (čitaj: terora i gušenja građana). P.S. Mandića mogu smijeniti oni koji su ga izabrali, a ne SDA lopovi koji su izgubili izbore.

Dobrinjac

Mandić je gospodin za sve sda gradonačelnike.. realno.

Esko

A što su se ovi iz SDA vazdigli. Ako kritikujemo rad nove vlade KS. i novih nacelnika to ne znaći da želimo da se vi vratite. Sjedite tu gdje jeste i rovite nos.

Gost

Sklonite ruglo načelniče i idemo dalje . . . SDA je založila državu, tako da ovo saopštenje mogu okačti mačku o rep

Gugi

samo su 10.000.000 KM sprcali na raspiratore, pobili ljude i sada je kiosk razlog za traženje smjene. Donijeće Erdogan za mladence hediju- nema brige

Ask

Nemam nista ni od ovih ni onih, Al fakat ove zelene jel Iko vise shvata ozbiljno .

U trnovo pa smjenjujte

Sda Smrrrrdonje

MrziteljPDA

Mislim da ni Mandić nije očekivao da kada bude dao stranačkom kolegi dozvolu za kiosk,da će ublehaš ono betonsko strašilo napraviti! Meni djeluje kao neuspješan pokušaj javnog wc-a

Nakomisvejedno

Ajd ne ser'te vi iz sda, malo li ste vi uništili i pokrali, napravili kasabu od Sarajeva! E sad vam kao stalo! U kuću!

/ Najnovije