SDA poslala poruku Dodiku: Sad kad je sklonjena Karadžićeva ploča, ovo je na redu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Što se nas građana tiče, na redu su vaše zatvorske kazne i da nam se vrate milijarde koje ste pokrali. Lako ćemo mi sami riješiti pitanje ordenja kada se stvari dovedu u red.

071

@chim Fakat sa ovim ogrtanjem.....Živi dokaz da novac ne može kupiti ništa istinski važno poput pameti, ličnosti i stila.

chim

Pa pogledaj ti samo ove trojice intelektualnih i moralnih haduma iza njega ba? Slika kaže što stotinu riječi nekad ne može......

KadBakeDrziGovor

hahahoooohoheheeee

Zong

Ovaj treba da ide zajedno sa Dodikom. Noga.

Infidel

Pa, nisi je ti sklonio, niti si na bilo koji način doprinijeo tome.

nasvasta

Biće uredu možda i opstanete kad prestanete uhljebljavati tupane lažove sa papirima iz štamparija Vitez Kiseljak Travnik Doboj Brćko Srbija Široki jer te su štamparije osmišljene da bošnjake srozaju intelektualno i svaka stranka će izgubiti podršku ćestitih ljudi zbog lažova.

Fuke

Neka te Bake, šuti svega ti. Sve su to tvoji guzni haveri.

Mikajlo

SDA u ploču SNSD u klin.

Damianusdarcus

Gledaj ti ovih moralnih veličina što se javljaju. Jadovi sitnošićarski... doveli ste Bosnu na nivo opštine Centar. Bezmudna bagro... abd idetee u zatvor nakon 2022.godine

Sasa

Kretenu jedan umjesto da pozdravis potez, kako god doslo do tog poteza, ti napadas i kao pricas o sljedecem koraku. Stid me kad ovo vidim.

MDMMD

Pa pogledaj ti samo ove trojice intelektualnih i moralnih haduma iza njega ba? Slika kaže što stotinu riječi nekad ne može...... ka chim A posebno Ivica Saric. Eto, on ce u SDA, jer se slaze sa njihovim programom. Jasta, uclanio se da bi za sebe izvukao neku korist. Dzafer ko dazdevnjak, a treci se bas fino obukao. Da mu udijelis. Fuj sva tri.

Meho

Jadnici, šta se sada javljate. Boli vas k za Srebrenici. Pustite nas narod da se dogovorimo. Incko je konacno na poslu, ne brinite se. Dosta ste vi sranja napravili. Hvala vam. Sad marš

Pitanje

Ima li ljudskoj gluposti kraja? Kao da je BiH tvoja Zivkovicu pa si se nazvao prozvan da kazes sta je sljedece sakriven iza skuti zapadnih ambasada i Incika. Tuzno je da ti ni nakon vise decnija nije jasno da ti je babo Alija u amanet ostavio sam 4 kantona od cijele BiH. To je tvoje, sve ostalo u BiH nije. Pogotovo ne vjecna Republika Srpska.

/ Najnovije