SDA podržala Inzkov izvještaj UN-u: Graditi stabilno i uređeno društvo

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ddd

B R A V O

@SDA

nacional - socijalistička stranka kojij treba onemogućiti da izda ideju Bosne

istina

babo mu je pristao da se ukine zastava sa ljiljanima, da jedan dio BiH dobije ime po ekskluzivno jednom narodu. Alija je bio čist udbaški proizvod. Za njega se zalagao Šešelj iz velikosrpskih i genocidnih razloga

pobjeda

Šta de vi javljate kk?

071

Čim ti i tvoja porodično-kriminalna organizacija razgulite za sva vremena, i povedete sa sobom svoje nerazdvojne pajdaše Dodika i Čovića, moći ćemo razgovarati o stabilnom i uređenom društvu. Do tada i sa vama, samo haos, krađa, iseljenja i umiranja.

dP

Jedan seoska varalica podržala drugu. Da ima imalo zakona, djelili bi istu ćeliju, a ne enormno bogatili se dok cijela država nezaustavljivo tone ka dnu.

qaa

Vracara

Moj Bake, nece tebe ni Inciko ni Bajden spasiti robije. SDA = Cosa Nostra. A niti ces ukinuti Republiku Srpsku. Ako se ne dozoves pameti ostat ces i bez tih 23% BiH koje ti je babo Alija ostavio u amanet.

Guest

Bakire....umoran sam od tebe. Napor je svaki put kad pisu o tebi. Zasto ne odes? Bilo gdje, samo nemoj vise...

ghost

Lopovi!!!

Bu

Incko je pročitao sve što si mu napisao. Kako nećeš biti zadovoljan. A zadovoljićeš i ti njega. Zna Incko to. Haha

Gost

SDA spominje Ustav i civilizacijske norme. To je HARAM. Pa zar oni nisu za bliskoistočne norme. Kao npr. ŠERIJAT.

Ha

Incko je pročitao sve što si mu napisao. Kako nećeš biti zadovoljan. A zadovoljićeš i ti njega. Zna Incko to. Haha ka Bu

Gh

Uzrok terorizma je vrlo jednostavan - islam. Islam je nastao sabljom, muhamed je bio ratnik i cilj vjere je da se siri milom ili silom. Islam nije kompatibilan sa civilizacijskim vrijednostima zapada, zato nema nijedne demokratske muslimanske zemlje gdje je dozvoljeno kritikovati islam, ukljucujuci i sda dio bih.

Gh

Uzrok terorizma je vrlo jednostavan - islam. Islam je nastao sabljom, muhamed je bio ratnik i cilj vjere je da se siri milom ili silom. Islam nije kompatibilan sa civilizacijskim vrijednostima zapada, zato nema nijedne demokratske muslimanske zemlje gdje je dozvoljeno kritikovati islam, ukljucujuci i sda dio bih.

Neca

O kakvom ti normalnom društvu pričaš i kome ćeš još ti praviti normalno društvo?

/ Najnovije