SDA pisao OHR-u

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

murga

ko o cemu krva o postenju. a tek kad odete na CIN i vidite da je vise od pola sda funkcjonera imalo krivicne prijave, zbog zloupotrebe polozaja i raznih maliverzacija

Du

Daj mu mali prst on hoce cjelu ruku.

Gost

Što mi je ovo na vrh ..... Da smo mi neka država ne bi svaki dan neko pisao VP i tražio i molio nešto od njega. U stvari da smo država a ne protektorat ne bi ni imali OHR i visokog predstavnika.

boki

kme,,kme,kme,kme,kme,kme,kme kme kme kme. Ovko sda botovi kmeče strancima

miki

eto vam prilike da se vratite u okvire ustavom propisanih paritetnih odnosa u vladajućim strukturama, ne znam šta bih drugo pomislio nakon ovog teksta.

riđo

I ko im je to omogucio ti i tvoja sda stranka u dogovoru sa covicem. Pa si i dodiku dao mjesta u skupstini da mogu preglasavti Bosnjake stoko izdajnicka vi ste najvece izdajice ovog naroda stranka sda

071

Pa vi rekoste da će Bajden i Schmidt sve srediti. Tako to ide kada si debilan i korumpiran, i cijela struktura u vlasti nema dva dana škole i četiri grama mozga. Ali nećete još dugo, ni vi, ni vaši pajdaši iz SNSD-a i HDZ-a. Nama građanima ne treba ni OHR, a sigurno ni vas trojica.

/ Najnovije