Bratunac: Čestitali rođendan zločincu Mladiću, stižu oštre osude

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istoricar

Alija vas je gurnuo u krvavi vjersko-gradjanski rat u zelji da napravi islamsku drzavu. Alija vas je zrtvovao u Srebrenici da bi Ameri bombardovali Srbe. A vi jos podrzavate te konvertite Izetbegovice. Vama su Srbi najmanje krivi za sve sto vas je snaslo 90-ih. Zivio ti nama djenerale jos dugo. Nista ne brini, biti ces svijetla tacka u srpskoj istoriji.

Damianusdarcus

Želim mu dug zatvorski život uz karcinom!

1011

Ajde prestanite vise objavljivat tekstove o Mladicu Karadzicu i sl ne zasluzuju ni minutu nicijeg vremena vise a niti rijec pa ni slovo nijednog novinara.Juce otvorim portal prvo sto sam ugledao Karadzic slika ogromna danas ista stvar samo Mladic sta vam je ???? Sta je poenta da se ljudi medijski malo podsjete svega da nebi ne daj boze pomislili sta nakon Vucica i vakcina. GLUPOST!

@Historicar

Čuj građanski rat. Znači vučić dolazio dolazio da granatira Sarajevo, onako turzima radi?

Haha

>>Alija vas je gurnuo u krvavi vjersko-gradjanski rat u zelji da napravi islamsku drzavu. Alija vas je zrtvovao u Srebrenici da bi Ameri bombardovali Srbe. A vi jos podrzavate te konvertite Izetbegovice. Vama su Srbi najmanje krivi za sve sto vas je snaslo 90-ih. Zivio ti nama djenerale jos dugo. Nista ne brini, biti ces svijetla tacka u srpskoj istoriji. ka Istoricar< TI SI SMRDLJIVO GOVNO KAO STO TI JE I SMRDLJIVI SRATKO GOVNO. ZIVIO I TI GENOCIDASU ZIVOTOM KAKVIM TI SAD ZIVI DJENERAL - GENOCIDAS SRATKO..DJENERAL JE USRANOJ PELENI... :)))

/ Najnovije