SDA odgovorila ruskoj ambasadi: BiH je suverena zemlja, svoj put će birati sama

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nemogu šuplje

Uh, uh, uh. Jako uvjerljiv odgovor, a da ne govorimo da nije vrijeme za piskaranja pisama. Narod vam umire!

@Nemogu suplje

Kad ne mozes suplje ne pricaj je. Ambasada je javno zaprijetila i kakav god da je on, duznost mu je odgovoriti. Drugo, ti ne pricaj suplju jer ovo koliko narod umire je cca 40% vise nego prosjek prosle godine, a 60% vise nego 2015. Znaci nije bas totalni pomor. Nego evo stizu ti vakcine pa pozuri namiri se i zavezi s ovim sranjem od propagande.

Gost

Mogao bih nabrojati puno toga što dokazuje da nismo suvereni ali sada nemam vremena. Članstvo u UN-u i zastava koja nam je nametnuta nisu dokaz suverenosti države.

Ne mogu šuplje

Kad ne mozes suplje ne pricaj je. Ambasada je javno zaprijetila i kakav god da je on, duznost mu je odgovoriti. Drugo, ti ne pricaj suplju jer ovo koliko narod umire je cca 40% vise nego prosjek prosle godine, a 60% vise nego 2015. Znaci nije bas totalni pomor. Nego evo stizu ti vakcine pa pozuri namiri se i zavezi s ovim sranjem od propagande. ka @Nemogu suplje Kao što rekoh, ne mogu šuple!

MAKTUB

Kako bolan suverena? Pa jel ostavljena u amanet nekakvom Turcinu? Jel malo malo neko ide u Tursku po svoje misljenje i instrukcije? Jel SAD Ambasada kao i kojekakvi tipovi iz EU stalno dolaze da kazu sta se moze u ovoj drzavicici, a sta ne smije. Zasto niko iz vlasti ne kaze ni rijec tim osobama iz EU, vezano za migrante nego nas prisiljavaju da ih drzimo i primamo. Itd itd.

Buducnost

Teroristi drze predavanja,narod nema od cega da zivi a oni samo zlo proizvode i ublehe prodaju.je.. mi se za drzavom ako sam gladan i nemam za racune platit,pisaj je,nek nestane koji ce nam k....

Aj

Ajd nr seri, sve nam naredjujete , i petljate se u sve zivo, i evropa i amerika, smijesna vam je izjava.

/ Najnovije