SDA odgovorila na poruke iz Američke ambasade: "Razočarani smo i začuđeni"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ggg

Nevole Bosnjake prave, vec bosnjake poput niksica, forte i konakovica, gdje nema islama.

Haha

Uvrijeđeni i povređeni

Lijepe riječi su ukras

***

Ne pijem dok Paja vozi

Nevole Bosnjake prave, vec bosnjake poput niksica, forte i konakovica, gdje nema islama. ka Ggg Ako su po tebi pravi Bošnjaci Bakir sda i ostali...idi se liječiti ti nepismena dijaspore patriote na socijali i podrumu ratniče na birou(burzi rada)

Ja pravi Bosanac

***

TercaNaNulu

Odgovorite i vi njima, pa im ne odobravajte i ne potpisujte sporazume za provođenje njihovih vajnih projekata pa ćete vidjeti kako će onda raditi u interesu svih stanovnika BiH a ne samo vlastitih. To vam ga tako dođe a vi im letite a oni vas zeznu.

Panzer

Zeleni islamisti SDFA valjda mislili da kao i do sad mogu blokirati i raditi šta hoće

Ja Srb IN s dna kace

***

Nažalost

Zeleni islamisti SDFA valjda mislili da kao i do sad mogu blokirati i raditi šta hoće ka Panzer _Ni klerofašistički lopovi Čović i Dodik nisu drugačiji. Isto smeće ko i ovaj smrdo. Ali eto, ovdje je ovaj šugo makar na dnu dna i još više propada, za razliku od ove dvojice pomenutih koji su kod svojih klerofašističkih birača još uvijek na razini bogova .....

Lijepe riječi su ukras

***

NaErendeNipadija

***

Birvaktile

Ko ima imalo mozga,a prati medije i izjave ambasadora amerike murphyia morao je shvatiti da oni rade tako da u BiH stalno bude trzavica bilo sa jedne,druge ili treče strane,jer mirna jedinstvena BiH njima ne odgovara.Američka politika više manje je ista gdje god oni "prave" mir.Kad bi BiH bila uređena jedinstvena država što bi onda oni uopće ovdje radili ?

Ma dobro pusti to, nego dade li sta para

nas cowboy iz djumbasade sto grmi i oblaci unaske? Mislim, na racun ove katastrofe koja nas zadesi nekidan?? Pa ipak je djumbasador drzave koja je nas najveci prijatelj i zna se, predstavnik svakog naprednog misljenja u dunjaluku! A ne ko one ust...e, dadose ¨hinjski¨ 10 milijuna eura! Fino ba, ko Morfij, nula bodEva, ja to najvolim! oloham i titam!

ma famflaj ga ba i ti

Koliki ti je post, nadareni, čini mi se da si ti na nekom prašku odnosno Narkozi i Prašku, Aman zaman jarabi... ka NaErendeNipadija i ovaj smrdo žuti i nip i svi, smećaru

Nema tu nikakve ljubavi

Nevole Bosnjake prave, vec bosnjake poput niksica, forte i konakovica, gdje nema islama. ka Ggg Samo interesi za korist, zaradu

Neka

ste im rekli šta oni bezveze pišu o vama

Mirotvorac i humanitarac

Nemojte ljudi tako, čoek je toliko pogođen našim teškim stanjem i pomogao bi da ikako može i da ima čime. To je poštenjačina kakvog se rijetko sreće a tek kolika mu je vjera i zahvalnost. Skromna i ponizna familija, nema šta.

Ne diže mu se

4 prsta bez palca, kad su kamere blizu. :)

A jesi li

Možda i uvređen pantiću

***

***

Bosanci i Hercegovci

Nevole Bosnjake prave, vec bosnjake poput niksica, forte i konakovica, gdje nema islama. ka Ggg

/ Najnovije