SDA odbacila kandidaturu Mehmedovića za predsjednika stranke, Bakir Izetbegović jedini kandidat

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

SEJTAN izdajnik lopov lazov alija te krepani lopovski nepismeni gori ste od karadzica i mladica izetbegovici pogani sjeme vam se zatrlo pogano

Cviko

Amin jarabi ide SDA do nestanka

user90104

***

Pehlivan

Bravo izborna komisija, kriminalne organizacije SDA! Još samo malo da sačekamo i kriminalna organizacija SDA, se briše iz Registra političkih stranka, i na taj način trajno prestaje njeno političko djelovanje, a svi građani BiH na dobitku! Žuti, samo naprijed, i razvali do kraja tu privatnu prćiju, koju ti je kako kažeš, babo ostavio!

Guest

Hahahahahha hahahahahahaha Demokratija na sda način

Komšija

El bake želi da bude Dodik. Grohotom se smijem

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Toto

Kukavica ne smije u ring. Lakše je sredit diskvalifikaciju izazivača. Koji bijednik.

?

Koga ce on da predstavlja ?

And the winner, by unanimous decision:

Kooooookter IIIIIIIIZETBEEEEEEGOVIIIIIIIIIIIIC!!!!!!

/ Najnovije