SDA o tzv. 'danu RS': "Obilježavanje 9. januara problem je i Europske unije i zemalja NATO-a"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

visocica 1662

Samo ti baljezgaj

Kuuuuuuuukir kaze.

Znaci tako je.

Haha

Lijepe riječi su ukras !

MrziteljPDA

Visoki predstavnik se zabrinuo,SDA izdala saopštenje a Denis poslao pismo! Znači u BiH je sve po starom!

https://www.youtube.com/watch?v=Uhk7FH4Voj8

Ovo se mora vidjet

Gzu

Zar je MOGUCE DA EVROPA CUTI NA ODLIKOVANJA PUTINU I PROSLAVU LAZNOG DANA RS.

👽

Jadan i bijedan je bosnjacki narod,trazite zastitu evropskih hijena koji su i prvi put pustili horde zla na ovaj narod.kad ste ojacali i krenuli na njih evropske hijene su vas zaustavile.opet vam se sprema isti scenarij,samo ovog puta nema dem boraca,diverzanata i gazija,nema vas ko zastitit,karma je cudo.sami ste krivi,hocete vi krasti i unistavati najbolje sinove ove drzave.

TrixTrox

Gdje ti je ministar sigurnosti Selmo, da nije na smučanju, šta radi stari qurton, da ne prodaje još kakve viškove oružja? Mamu vam zelenu, šta mislite ko će sada da vas brani?? Bando koji ste stvorili ovu bandu!! Misliš Nato će da vas brani, hoće al u Q.

Ci990

Bakir je rekao da 9.Januar nije uvredljiv za Bošnjake! klix.ba/vijesti/bih/obiljezavanje-dana-rs-nije-uvredljivo-za-bosnjake/110109024

problem Europske unije i zemalja NATO-a

**

/ Najnovije