SDA o sigurnosnoj situaciji u KS: "Podnesite ostavke, građani Sarajeva nisu vaši taoci"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neko

Samo se vi ne petljajte sve su ovo vaše zaostavštine.

šta ima

gdje vam je legenda irfan nefić

Bosna bez sna

Svaka vlast mora biti izložena nesmiljenoj, objektivnoj kritici i podložna smjenjivanju. Ali SDA- i braća im i sestre iz HDZ, SDS, SNSD-izravno i posredno, drže taocima sve građane već 34 godine. I ovo danas su samo recidivi i restlovi, posljedice njihove sile, nasilja i svemoći, "politike" koja je cijelu BiH vratila stoljećima unatrag.

Apsurdistan

Glasali smo za trojku, ali na osnovu ovoga sto rade, kako se odnose prema gradjanima, koliko drskosti, bahatosti, neznanja neprofesionalnosti i neodgovornosti pokazuju, nikad, ali nikad vise, nece dobiti nas GLAS!!!!!

Asker

Trojka nije nesto posebno,ali dok ste im vi alternativa ispred vas su. Sda je najvece zlo koje je snaslo nas narod.

Istina

sda nije na vlasti niti ce ikada vise biti i to je zavrsena prica ali ovo sada sto smo dobili sa trojkom je galopirajuci haos,nikada vise korupcije i kriminala nismo vidjeli i to je cinjenica koja se ne moze sakriti.

MrziteljPDA

***

Epi

Ako za 20 godina još uvijek bude problematična situacija onda možemo pričati, kad su uhljupi iz SDA imali toliko vremena red bi bio da i drugi dobiju toliko vremena pa da se onda svode računi...

Hasan

SDA maslo, zaostavstina iza 30 godina urusavanja drzave i drustva, i sada, k'o biva, faruk, sebija i onaj vepar se brinu za nas i bolje drustvo. Ko o cemu, *****a o postenju.

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Pera Djetlić

Bili smo vaši taoci i upravo vi ste uzgojili ove revolveraše. Sad je samo pukao čir kojeg ste vi napravili. Kako vas nije stid račune za svoj lumperaj ispostavljati bilo kome? I koliko stvarno mislite da su građani glupi?

Pera Djetlić

da nije bilo SDA sad bi živjeli u velikoj Srbiji,pored nametnutih,ponovo će doći VAKAT,samo brže nego se očekivalo ka Guest Da nije bilo momaka koji su branili ovu zemljicu. Najmanje ih je iz SDA na groblju, svi su nekim čudom preživjeli i postali bogataši s visokom stručnom spremom odmah nakon Dejtona.

trn

Lijepe riječi su ukras!

Inzinjer

Ovaj pametnjakovic, Faruk, misli da je narod glup. Sve sto nam se desava aferimi su visedecenijskog SDA vladanja i uzgoja bahatosti, skole bez ucenja, plata bez rada, pokradenih miliona itd. Zatvori se od stida, gade jedan, i ne izlazi iz podruma k'o ridjobradi u ratu.

ja1

Lijepe riječi su ukras!

333

Zao im sto nismo vise njihovi taoci. Cesto i sa smrtnim ishodom.

/ Najnovije