SDA o promociji četničkog filma: Narušen je ugled najvažnijeg regionalnog festivala

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bibliotekar

Samo se sjetite tragikomedije u vjecnici i tuzbe protiv Srbije, pa onda druge kritikujte.

Seka

Glavna i odgovorna osoba SFF-a je sestra Sebije Izetbegovic, Izeta Građevic, tako da ako je nesto naruseno, zbog nje je naruseno, pa se njoj i obratite. Neka podnese ostavku!!

Jad i bijeda SDA

gotovo svi uposleni u SFF su bili i kada je SDA bila na vlasti. Bijedno je tražiti odgovoronstt FGR koji u ovom slučaju baš nikakvu krivicu ne snose

Sve bi bilo to ok

da se taj film “prikazao” na SFF-u ali svi koji ga prete znaju da ga nije bilo

Vučko

Ma nema ništa bez SDA , eto i Benjamina kaže da trebaju svi podnijeti ostavke i da su griješni.

Borac sa Žuča

Veliki promašaj, očito namjeran. U okviru programa Sarajevo Film Festivala danas je održan "CineLink Drama Showcase Telekoma Srbija" na kojem je predstavljen srbijanski film Radoša Bajića "Heroji Halijarda". O promociji ovog kontroverznog filma organizatori 29. SFF-a kažu da su zatečeni. Moj generale izgleda da malo kasnimo Sveta trojica i još neki već su odradili posao srpskih generala. Kako je počelo, možda od septembra organizuju za đake KS i filumske pretstave. Šalu na stranu ovdje neko mora da podnese neopozivu ostavku za ovaj promašaj.

nedo bog biti musliman

ZAPADNJAČKE SLUGE🤑

upitnik

@borac sa Žuća. SFF je festival Mire Purivatre, sda.

Borac sa Žuča

@borac sa Žuća. SFF je festival Mire Purivatre, sda. ka upitnik <Kako nam je svima poznato simbol *****ka je ljudska lobanja, a ispod nje dvije prekrštene kosti, što uopšte ne ne predstavlja nikakvu poruku mira. To je pokret čije je osnovno geslo ubićemo, zaklaćemo. Ovo daje potpuno Borci sa Žuča da se po ovom pitanju oglasi i stane u stroj za odbranu svog naroda i svoje države od nakaradnih pokreta kao što je to *****čki pokret.

/ Najnovije