SDA o Muzurovih prvih 100 dana: Skupocjeni mercedes i radovi na kući

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Realist

Ne limvo ove lopove nikako....al'ovaj put nista nisu slagali..

N

Joj ovih jazavaca svakome nesto ko nadju a dok su na vlasti bili samo mito i korupcija

Sarajlija

Svi znamo da je zgrnuo pare preko noci zahvaljujuci SDA a sad Konakovicu i udario mu novac u glavu. Narod i Pravda i vas otpisujem za naredne izbore.

Top Gun

Zuti, okani se ideje o ratu. Babo ti je htjeo cijelu BiH, pa je dobio 4 kantona. Pazi da i to ne izgubis: https://www.facebook.com/nesa.stefanovic/videos/824671181764149/

Peke

Tipicno nase pilicarenje zbog kojeg i ne micemo iz blata!

Kurir

Hej Muzure uhljube, laprdalo i uhlljupe, Dinokio te zedna vodi po Ilidzi, Po slobodi. Sad i mala djeca znaju Nipotizmom da vladaju Tvoja kumcad i zetovi.

Bak i Sek

Sda dno dna

Azazel

Ovo Vasva sastavila, Dalida ovjerila a Parking Papanka evetovala...SDA, leglo lopova I raznih vjernika...I vjernica

Ljuta Krajina sila nebeska

Prvo, ako neko misli da se lopovska hobotnica SDA može za jedan mandat srušiti, lažemo se.... Oni su od 90 tih na vlasti. Nema privredne grane niti 8dustrijske koju oni nisu opljačkali i uništili. U ratu su se dogodila užasna zlo dijela ali ovi nas je kradu već 30 godina i uništavaju. Trenutno nema niko na vlasti da brani Bošnjake. Brane samo dzamijske miševe i njima podobne... Većeg zla od SDA ne postoji....

Guest

Bakire dobro te je. Spisak SDA nepravilnisti je dugacak preko 25 godina.

Sasa

Jok ero dosao da se bori za narod... SDA zamijenili necim gorim.

JA1

Dok je SDA i njenih isprdaka nama bolje biti neće. Narod nije pametan pa bira priču umjesto rada a uz to narod je i pokvaren pa bira sitni car dok država propada. Bitno je daj mi sad a šta će biti sutra nikoga ne interesuje. Kad još uvijek ima onih koji glasaju za Boss I SBiH onda vam je sve jasno

Es de a

Čuj načelnik voli pjevati!!!! Načelnik renovira kuću - pa ima inspekcija !!! Načelnik kupio auto - a što se milionski iznosi bacaju na limuzine to Es de a u ne smeta!!! Ne progovori Es de a o građevinskom ruglu na Ilidži!!! Ne progovoriše ništa o konkursima za podobne!!!! Ne progovoriše ništa o tenderima sumnjivim... Ali zato nam rekope da načelnik voli da zapheva- grijeha li velikog! Je li ovo kratkopametna Es de a zaboravila glasove pa iz prikrajka narodu prijeti i pamet uvija. Je li ovo Es de a što samo službeno ide na džume pa ni uz Ramazan ne može suzdržati jezičinu!!! Samo naprijed načelniče! Čuvaj zdravlje!

JA1

Nema ovdje budućnosti sa SDA i ovakvim narodom

JA1

Jedina svijetla tačka je umjerena Nasa Stranka koja na žalost ne može da dobije veću podrsku pokvarenog naroda

Šta bi se tek moglo napisati o 30godišnjoj vladavini SDA mafije!

.

Niđe veze

Ko o čemu, SDA o poštenju.

Xxl

Sda psi ce svakog oblatit ko pokusa njihov teroristicko lopovski sistem otkriti.vi teroristi niste zasluzili da vas se rafala,vi ste zasluzili plinske komore.

hahahahaha

Lik na čelu zločinačke organizacije i ima obraza nekom nešto prigovarati.

Ja i?

A oni ko nesto uradili za 30 hodina?!! Kad se samo sjetim onog njihovog kandidata . Pa snimka s predizbornog skupa je obisla cijeli region . Ljudi ne vjereruju sta slusaju. Me znam ovog novog ali u svakom slucaju je pismeniji.

Istina

Smrad,lopov i terorista broj 1 u evropi,izetbegovic mladji,ugledo se na oca.

ghost

SDA mora nestati da pocnemo normalno zivjeti. Mnogi ce u zatvor a mi jedva cekamo.

On

Da negubim post zbog Z. O. Vakcine su bitnije od muzura i ostalih mlatimudana. Vakcine gospodo,pa onda komentarisite ostalo.

N.G

Ovo me posjeti na akciju;Imaš kuću imaš stan imaš vikendicu imaš šator vrati šator

da

moze li se ikad ikom suditi za nesavjesno upravljanje ili slicno... podrska ovom nacelniku... vrijeme je da se pocne suditi i ispitivati odakle pojedincima enormno bogacenje za kratko vrijeme bez toga necete nista napraviti.

Građanin

Nadao sam se, i još se nadam da će promjene na općinskim izborima biti iskorištene, ali ukoliko se zaista nešto pozitivno vidljivo ne desi u općinama gdje promijenjena vlast, postoji velika mogućnost da se dinastijaši vrate, a to je loše. Čak šta više, ukoliko ovi budu mlatili mudima, čekaćemo da se dinastijaši vrate, a to je onda zaista porazno.

jah

a 'dje ste bili sa saopštenjem dok je Memić dole ,,radio''?!

Grunf

Zato je Memić jako unaprijedio Ilidžu, seljaklukom i arapima!

/ Najnovije