SDA o migrantskoj krizi: Prvi čovjek VM ponaša se kao politički analitičar

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Pa primate ih na poljine po kućama, dok su za vas sekli glave valjali su vam ;)

Da

Majmune Bakire, pa rješavaj ti, Turkovićka i Džaferović migrantsku krizu! Vi , skupa sa onom budalom i lopovom Mektićem ste rekli da izbjeglice treba primiti u Bosnu i uzeli pare za njih. Govori, gdje su pare!

miki

https://twitter.com/JohnnyJanx90/status/1342146342924251138

miki

Ovo možda kod nas u Srbiji još neko vreme i može da prođe, u Srpskoj nikada ;)

Dobar

Da nije i on ranjavan?

moke

Migranti i Sebija ce SDA doci glave. Nego dje je Dino Kifla nas, uzeli su Ilidzu, jel njemu smetaju migranti il ce im on uplatati dopunu na one Memiceve kartice?

chim

chim se probudim ja pojedem velikoooo govno.

071

Vi mislite da je nakon 30 godina nekome još uvijek zanimljivo slušati kako je neko drugi za nešto odgovoran, a gurate se na funkcije kao guske? Svi. I živite jako lijepo što od novca koji primate za te funkcije, što još ljepše od novca građana koji kradete svaki dan. Bagro.

/ Najnovije