SDA o Mehmedagiću: "Produženje pritvora je nova potvrda političkog utjecaja na bh. pravosuđe"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Pa vi ste akronim i sinonim besramnog političkog utjecaja na bh.pravosuđe- bez kojeg vas odavno ne bi bilo! Ista meta, isto odstojanje i za vašu braću i sestre iz drugih etnokonfesionalnih krda! Nego, krenuo je početak kraja, pa naričete i zapomažete!

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Samo vi nemojte o "političkom utjecaju na bh. pravosuđe". Tu ste stvorili nenad***ivu trodiobu sa HDZ I SNSD, do jučer sa SDS. Vaše su cijele menažerije izdresiranih sudija, tužilaca, advokata. A sve vas, Stevandiće i slične bande na sve strane, treba hapsiti. Da krenu hapšenja kako bi trebalo, kilometarski redovi i kolone bili bi pred zatvorima- za trajni smještaj.

Sadik

***

King

Lijepe riječi su ukras!

U rovu sa 19 godina eto gdje sam bio

Dje si bio 90-92 da nekom nesta j**es? ka King

Ralle

Strah Baketa da mu zanima ne završi u praznu ako Osmica progovori. Jer zna se ko je izdavao naredbe Osmici.

Pa jaro vaš iz šumske

***

Guest

Jbg ovim nasim kvazi politicarima ne odgovara ni jednom Pravosudze ni Dodiku ni SDA lopovima ni HDZ-u najbolje da ga ukinemo ne treba nam nikako samo cemo ostaviti opcinske sudove da kaznjavaju nas normalan narod i stare Dede zbog drva.

nasvasta

Za imaoce diploma iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake nema nikakvog opravdanja to su saućesnici u moralnom i intelektualnom genocidu nad Bošnjacima.

SDA združena mafija

Najbolje je da nema niko uticaja na lopovsko pravosuđe, pa nek rade u interesu organizovanog kriminala koje je vodi rukovodstvo SDA

Guest

***

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

* opstanka i odbrane Republike Bosne I Hercegovine*

Ibro

Bakir nastavio da tone i u 2024. Kada li ce doci red na njega?

Ljiljani nisu sa Karpata

Lijepe riječi su ukras!

Belma Mujadinović

volim te Mehmede, šta smo proveli noći na jahorini u vučku, Amela oprosti al istina je

Belme mi!

Ti si, Belma, ili metar i žilet, ili Osmica voli visoke i dominantne za naskakivanje i alpinizam!

Sitna sam al dinamitna vjeruj

Ti si, Belma, ili metar i žilet, ili Osmica voli visoke i dominantne za naskakivanje i alpinizam! ka Belme mi!

Osmane zauvijek tvoja mala plava

B.Mujadinovic

Osica Amela

Čuvaj se, Belma, Ameline sačekuše! Znaš da i ona ima specijalnu OSA iskaznicu, kao prekaljena operativka tandema Osica i Osmica!

Neka se Amela ne ljuti al Osmice je vragolan pravi

>>Čuvaj se, Belma, Ameline sačekuše! Znaš da i ona ima specijalnu OSA iskaznicu, kao prekaljena operativka tandema Osica i Osmica! ka Osica Amela<<

Tatar

A koliko ste ih vi dosad nevinih pobili Kako vas nije stid javiti se uopste

Tatar

To ste trebali razmatrati kad je Bakir Izetbegović zajedno sa Zakonom Softicem na tanjuru Vučicu servirao BiH

/ Najnovije