SDA se oglasila o Krivokapiću, ima poruku i za Abazovića: Podmuklo, licemjerno...

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Zar nije Alija potpisao RS u Daytonu? Uglavnom, BiH se rasula po svim pitanjima i svakim danom pokuzuje da nije sposobna biti samostalna i suverena drzava. BiH je drzava bez osnovnog konsenzusa njenih naroda, drzava bez zastave i grba, bez himne....

moke

Ispade Krivokapic veci problem od izdajnika Alije koji je potpisao RS i ukinuo RBiH.

Realno

Ispade Krivokapic veci problem od izdajnika Alije koji je potpisao RS i ukinuo RBiH. ka moke Bez da branim fundamentalistu Aliju Izetbegovića, ali on se nikad ništa i nije pitao. Ameri su sve odlučivali, a to rade i danas. BiH je marionetska tvorevina.

Gost

Zar Bakir misli da je neka faca pa da može pozivati na red političare iz susjednih zemalja.

ghost

SDA prica o podmuklosti, hahaha ha...vi ste najveci gadovi na svijetu.

Gost

Kada to osudjuje Izetbegovoc gubi na znacaju!

@Mistar

. BiH je drzava bez osnovnog konsenzusa njenih naroda, drzava bez zastave i grba, bez himne.. Lazes ko pas!

chim

SDA je zločinačko teroristička organizacija čija zlodjela nisu ništa manja od zlodjela Omerpaše Latasa, Eugena Savojskog, Karadžićevih koljača ili Bobanovih mučitelja. Ali su njihova zlodjela uveliko teža jer već 30 godina sve to rade ljudima koje svojataju i predstavljaju se kao zaštitnici istih tih ljudi i ove zemlje.

Ukidanje entiteta rs je neminovnost

i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

chim

U ovoj zemlji se vrlo brzo NIŠTA neće zvati Srpsko!

Zakon

@* Pa majmune, i federacija, koju činite vi, muslimani i Hrvati je entitet. BiH se sastoji od 2 entiteta. Srbi slave svoj dan u svom entitetu, a vi muslimani slavite svoje praznike u federalnom entitetu. BiH - državni praznici su oni za koje se dogovore sve 3 strane. Ako jedan narod nije saglasan, praznik nije zakonit. Muslimani pogrešno smatraju da BiH pripada samo njima. I tu je problem.

*

BiH JESTE DRŽAVA za razliku od RS koji je ENTITET, a TREĆI ENTITET u DRŽAVI Bosni i Hercegovini NE POSTOJI, NITI ĆE IKAD POSTOJATI, a i ENTITET RS će se vrlo brzo ukinuti i BiH će biti DRŽAVA BEZ ENTITETA! I

*

Daće Bog opet rat s vama, uskoro. Amin!

Hehe

Chim, *,robot, talibansko govno mrš! Mrš u 23%.

Nema

Samo ti izjave daji bakire, dok se drugi naoruzavaju i nasrcu, ti izjavljuj samo i brani se

Eh

Samo ti izjave daji bakire, dok se drugi naoruzavaju i nasrcu, ti izjavljuj samo i brani se ka Nema Naoružavo bi se i on, ali nejma s čim. Pokro sve sebi. Al, Bakir i bošnje se uzdaju u Bidena. Ali, ovaj put, Rusi i Kinezi nisu oslabljeni kao prošli put.

/ Najnovije