SDA o Konakoviću, Nikšiću i Forti: To su tri pustolovne tračare

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak...

SDA, rak rana Bošnjaka, mislim da će naredne generacije morati uraditi kompletnu analizu te mladomuslimanske politike i štete koju su nanijeli Bošnjacima. Strašna kriminalna organizacija, u rangu CosaNostra.

Sda

Čime se oni bave nevjerovatno. Vi ste obična gamad.

Role

Ako su oni tri pustolovne tračare onda se postavlja pitanje šta je SDA? SDA je tom analogijom asocijalna osoba bez moralnih načela i normi ponašanja i življenja. Vucibatina i sitni kriminalac koji ukrade polovne čarape sa štrika.

Nadimak

Kakav odovor na snimak Osmice. To bi smo trebali shvatiti kao trač.

dno dna

Napiši, brate nešto i o Ovima Znao si foru da se stih očeliči Napiši nešto, makar sitnim slovima Ne budi jaje, to na tebe ne liči; Provali rimu za notornu laž, za dubok uzdah posustalog sna Rimu za tminu i tišinu na dnu dna. Opleti, brale, i ne udaraj lament Na taj smo fazon majmune i prizvali Smrada sa farme pustimo u parlament Onda se krstimo kad nešto izvali; Otkad je sveta i veka i nas, najveće protuve prigrabe vlast Rasturi svatove pijani svat, bratija proglasi grabež za Krstaški rat. Dno dna! Al' sve je to već viđeno. Dno dna! Svi trpimo postiđeno. Dno dna! No, i spore sveće dogore i film se prekida. Dno dna! Skupštinski 'leb bez motike; Dno dna! To spada u narkotike Dno dna! Sa te se igle ne skida. Znam, nije lako, sve se manje-više zna Velike reči sićušne su postale Nađi bar nešto što svetluca na dnu dna Izvedi neki trik za nas Preostale; Siđi u taj bunar, uklet i tih Sve naše novčiće otkrij za Njih Za klince čiste i zbunjene Raščini sve naše želje neispunjene... Dno dna! Hleba i audicija. Dno dna! Sreća je teška cicija. Dno dna! Ostare deca na draftu na asfaltu, u zlu; Dno dna! Mogli bi biti giganti Dno dna! Al' sve su više migranti Dno dna! U svojoj zemlji, na svom tlu. Dno dna! Kliče se nebulozama Dno dna! U inat dijagnozama Dno dna! I isti krezubi statisti mlate barjakom. Dno dna! I što je više štrajkova Dno dna! Pazari više lajkova Dno dna!

Mirza Tvica

Samo da napomenem gore spominjanim da im je država opet na udaru ovog puta duplo udruženog zločinačkog pothvata i da zbog svog i našeg obraza se ne svađaju među sobom nego da se organiziraju što bolje protiv ovog oblika agresije.

Koja genijanost....

............Provali rimu za notornu laž, za dubok uzdah posustalog sna Rimu za tminu i tišinu na dnu dna. Opleti, brale, i ne udaraj lament Na taj smo fazon majmune i prizvali Smrada sa farme pustimo u parlament Onda se krstimo kad nešto izvali; Otkad je sveta i veka i nas, najveće protuve prigrabe vlast Rasturi svatove pijani svat, bratija proglasi grabež za Krstaški rat. Dno dna! Al' sve je to već viđeno. Dno dna! Svi trpimo postiđeno. Dno dna! No, i spore sveće dogore i film se prekida. Dno dna! Skupštinski 'leb bez motike; Dno dna! To spada u narkotike Dno dna! Sa te se igle ne skida. Znam, nije lako, sve se manje-više zna Velike reči sićušne su postale Nađi bar nešto što svetluca na dnu dna Izvedi neki trik za nas Preostale; Siđi u taj bunar, uklet i tih............... PRIMJENJIVO ZA BILO KOJEG OD OVIH DEGENERIKA S KRAVATAMA...ALI SVAKOG!...........

.....koje ce vam dohakati u oktobru 22. jer necete moci lazirati izbore!! Bit ce, kud koji mili moji!

.

STIG`O ĆUMUR! (Johnson&Johnson)!!!!! - IP Zong - mag Informatike I vakcina!

A dok naš veliki epidemiolog i mikrobiolog Zong ne odobri ovu vakcinu, treba se uhvatiti posla i sve ljude na ulici koje nemaju masku ubijati. Takođe organizovati patrole i zaustavljati svakog stanovnika i kontrolisati potvrde o vakcinisanju. Ko nema - po kratkom postupku! Jelde Zonže Tito naš za pandemije? Jesam im rekao dobro? Naravno, svima osim Zonga i njegovog Glavnog Štaba odmah danas ukinuti Interenet!

jah

bolje pustolovne tračare, nego korumpirani lopovi! :P

MrziteljPDA

Ako Trojka uspije vodu da pusti sarajlijicama neko viču na sav glas da su bar nešto uradili a za smeće pred Bajram i u bajramske dane će odgovarati pred Bogom! Tako vam je ljudi kada eksperimentišete jer nastavnik fizičkog i parada-man su čaršijska priča i nju ste trebali provaliti do sada a Nikšić u svom Konjicu nije još pobijedio a to bi vam valjda trebalo biti dovoljno da znate kakav je!

Lola

Definitivno prestajem pratiti ovaj portal. Mogli ste vala biti malo suptilniji. Iz aviona se vidi da vam je ovaj tekst narucen.

Istina

ABd, gotovi ste za sva vremena i gradovima. Hajde po tamo se u šume i planine vaše prirodno SDA stanište?

/ Najnovije