SDA o izjavama lidera Srbije: Zna Vučić da narodi ne priznaju države

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HEPA

...napokon jedno pismeno obraćanje lopovske sekte...

Mostar

Ima li itko s kim se potkapacitirani Bakir nije posvadjao?

Inzinjer

Pa ti Bakire opet potrci da s Vucicem i Dodikom o drzavi pregovaras po kafanama, jer, kako si sam rekao "nece ti zbog toga kruna s glave past". Kruna, vidis, nece, jer je nemas (a i ne zasluzujes je) ali drzavu rastaces i unistavas zajedno sa svojim asimima i amirima i ostalim kriminalcima u SDA.

Scepan Mali

da ti babo nije gurnuo tri naroda iz BiH u krvavi vjersko-gradjanski rat ne bi ni bilo zlocina na sve tri strane, a ne samo kako ti se prividja na vasoj muslimanskoj strani. i budali je jasno da sa tobom nema napretka u BiH. na vlasti ces da budes sve dok budes odrzavao trenutne i pravio nove krize. sva sreca pa ce ova crkotina od drzave sama da se raspadne.

Hehe

Ovi iz Muslimanskog bratstva ne znaju jesu li došli ili pošli. Jedan dan su im pune džamije muslimana “država”, drugi dan su im navodno “institucije” “država”. Treći dan Sejdo i Džafer planiraju priznati Kosovo, danas pak Kosovo nema ništa sa tzv BiH. Moram priznati da kvalitetno divljaju!

Boske

Pa đes Bakire ,aferim za ovo što si rekao Vučiću al hajde mi objasni zašto si ti pristao razgovore oko izbornog zakona i eventualnih izmjena ustava BiH voditi po nekim krčmama ,kahvanama kako god a ne u institucijama države BiH recimo u parlamentu.Bakire da bi sve bilo transparentno vrati sve dogovore u parlament ,neka se poštuju procedure kao u drugim demokracijama.Nemoj više ovako ,po nakvim Prudovima ,Neumima i slično.U parlament pa prijedloge na sunce ,neka svi izabrani parlamentarci imaju priliku dati svoje mišljenje o tome (o nečemu o čemu se raspravlja ) pa na glasanje .

Boske

da ti babo nije gurnuo tri naroda iz BiH u krvavi vjersko-gradjanski rat ne bi ni bilo zlocina na sve tri strane, a ne samo kako ti se prividja na vasoj muslimanskoj strani. i budali je jasno da sa tobom nema napretka u BiH. na vlasti ces da budes sve dok budes odrzavao trenutne i pravio nove krize. sva sreca pa ce ova crkotina od drzave sama da se raspadne. ka Scepan Mali Jedino izvjesno je da ćeš se ti raspasti gmazu .Došli ste s onu stranu Drine a i preko Save i Une kad su vas Slovenci i Hrvati protjerali i izvršili ste agresiju na Bosnu i Hercegovinu.Alija kriv ,čuj to ,pa nije Alije bilo u Vukovaru ,u Škabrnji ..zlikovče jedan.

'-'

Ima li itko s kim se potkapacitirani Bakir nije posvadjao? ka Mostar >>> ***

Objektivan i nepristran

Puno to Bakiraga pametuje. A sve naravno samo kako bi ostao na vlasti. Tenzije podici, narod preplasiti "onih drugih", pa ce onda nacionalist (ili njegova desna ruka?) bit izglasan, je li tako? I ISTO rade i ostale dvije komponente! To im je jedan zajednicki nazivnik. Drugi je da svi vole drpit u svoj dzep na svaki nacin koji ikakvu sansu daje da prodje ispod radara javnosti, ali i ako ne moze proc neopazeno, pa nema veze, opet ti drpi. Jadni mi svi dok nam ovakvi kao ovi vladaju. A gledaj "ljepote" i u sisjedstvu! Vucko bi da bude kao Tito, malo sa zapadom flertuje, malo s istokom...

Objektivan i nepristran

... zaboravlja da nema tezine ni 10% sto je Imao Tito, pa kako ce onda? Vidi sad zapadno: Plenki, ulizivac Briselu, nema covjek 10 deka patriotizma u sebi, samo misli na svoje dupe na fotelji u Briselu kad ga narod jednom procita i vise ne izabere, pa da si osigura covjek 10 milja Eura mjesecno dozivotno...

Objektivan i nepristran

... Izglasava i donosi odluke na stetu svog naroda po principu copy-paste sta god EU kaze, hehe, sad ce boca plina 300 kuna, ali nema to veze, sankcije ce i on Rusiji. Svi smo na svim stranama mislili bit ce bolje, kad ono bogami mrsavo... Natrag na temu. Bakir se malo preracunao, Kosovo i RS je jako slicna tematika, suprotno onome sto on tvrdi... A Bakirove uporedbe naroda i drzave? E moj Bakire, drzava je proizvod naroda, narod je bitan, a drzava je hrpa uhljeba koji najcesce ne rade u interesu onih koji ih biraju tj. naroda, nego u svom, privatnom, pa tako i ti moj Bakire. Ne valja vam posao...

Jose

Ovaj sda kreten uznemirava ovaj umrli narod

Guest

Guest @ Mostar Sta bi ti htio da stalno suti i istinu ne kaze. 100 za 1 je zasluzio jos gore da mu se kaze. Ili to branis njega da se za tvog ortodoksnog lopova kamenjarskog krivoustog cigosa ne bi rekao zivu istinu.

Guest

Guest @ Scepan mali Kaka nick takva ti i pamet-vijuge.

/ Najnovije