SDA o hapšenju Abdulaha Skake: "S velikom zabrinutošću smo primili vijest o hapšenju"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDA

Dobro su se mogli oglasiti.

Zakon

Netrebate se vi brinuti,tu je sud i zakon da se brinu o drzavi i narodu.vi grickajte nokte.

I ja sam plaho zabrinut

Nejmamo predstavnika u Kataru sada, tolki poslovi i ugovori anamo cekaju.

LJILJAN

POLA VAS TREBA UHAPSIT NA CELU SA BAKIROM

Guest

Naravno da ste zabrinuti treba vas sve pohapsiti redom lopovsku SDA

Komšija

Smatram da su ove akcije usmjerene isključivo u borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala. A to što su to uglavnom članovi sda nam govori nešto drugo. Nema to nikakve veze sa Bošnjacima.

***

***

Da

Pred Općinskim sudom u Sarajevu sudi se Zori Dujmović, HDZ-ovoj bivšoj federalnoj ministrici kulture i sporta, koja se tereti za zloupotrebu položaja, odnosno zapošljavanje četiri savjetnika koji nisu ispunjavali uslove, a na kojem su svjedoci Tužilaštva Kantona Sarajevo rekli da su to saznali nakon zapošljavanja. Jedna od savjetnica bila je i Andrijana Katić kojoj je to bilo prvo radno iskustvo. Katić je kasnije isključivo obavljala funkciju savjetnice različitim funkcionerima HDZ-a u vlasti, a u novoj Vladi FBiH imenovana je za ministricu prometa i komunikacija. Dujmović nije hapšena, bez spektakla i zainteresiranosti javnosti vodi se ovaj proces.

Da

Nekadašnja predsjedavajuća Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (PFBiH) Lidija Bradara, a sada predsjednica Federacije BiH je nezakonito imenovala pet od ukupno osam svojih savjetnika. Ona je prekršila federalne propise, postavljajući za savjetnike osobe koje nisu imale potrebnih pet godina radnog iskustva. To je Budžet FBiH koštalo 306.000 KM. A sto ovo Dino ne komentarises?

viđer

***

/ Najnovije