Nova reakcija iz SDA o Srbima i Miloradu Dodiku

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dr

Lopov, po običaju, skreće pažnju sa sebe i svojih lopvluka , na druge. A najlakše je na Srbe, koga drugog. Neće muslimanima svanuti, ako se oslobode Dodika. Doći će drugi Dodik. Treba lopova, i tvoje lopovske politike da se oslobode!

CC

Dodik je notorna neznalica. Da je procitao " Ljetopis popa Dukljanina " i kraljevstvo Slavena " od Mavre Orbinija saznao bi da su srbi tri puta mjenjali vjeru , a Bosnjaci jednom i to bez prisile !

Mrš budalo

Ovaj priziva rat, kao i babo mu fundamentalista. Ma ,ja. Samo, ko će ti ratovati! Mladi su otišli u inostranstvo. Možda ova bagra iz Pakistana!?

nbs

babinim stopama ISLAMSKA ZEMLJA OD DJAKARTE DO MAROKA ma ni u ludilu nije jednonacijonalna ma multi etnicka 100%

mrakaca

dok je baketa bit ce i mikija

Bošnjak

Divni li su ovi komentari! Koliko vrsta Srba postoji? Prošao srednji vijek gospodo, mislite svojom glavom. Čuvajte se Memoranduma imaju zle namjere!

moke

>>Divni li su ovi komentari! Čuvajte se Memoranduma imaju zle namjere! ka Bošnjak<< Da ne bi Memoranduma, nebi Alija ni izasao iz zatvora. Eee, nije to toliko davno bilo kad je Bakir Dobrici Cosicu kafu sluzio dok se ovaj satajao sa Alijom.

Istina

Istinu si rekao!

Nebojsa

neces Bakire napraviti gradjansku tj islamsku BiH. babo ti je ostavio 4 kantona u amanet. krenes li u jos jedan rat, kao Alija, imat ces protiv sebe i Srbe i Hrvate, pa ce se ona Karadziceva iz skupistine pred izbijanje rata 92. obistiniti. znas ti to dobro, pa su ti Ameri i Englezi jedina nada. ostalo je da im se probas sto bolje uvuci, pa sta bude. sretno!

Istina

Dokazi protiv mahmuljina i alije, koji nikada nisu objavljeni na multi-kulti, tolerantnim i objektivnim bosnjackim medijima tzv. bht-u i ftv-u: https://youtu.be/nR3fc6n8-g0 https://youtu.be/B2uQ7uD0dfg https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2021/01/22/tvclip045887.mp4 https://youtu.be/nJqna_NH3MA https://youtu.be/eLD8k1zzZZA

NB

Dokaz - prilog sa rtrs-a, alaj vera. Neko ko opljačka, protjera, ubije, siluje stanovništo na pola teritorije i to nazove srpskio ima obraza još držati predavanja. Da li je ova rtrs imala ikad intervju sa Natašom Kandić, da li je ikad napravila zapis o Srđanu Aleksiću i drugim časnim Srbima? Jadna je tvoja @Istina! >>Dokazi protiv mahmuljina i alije, koji nikada nisu objavljeni na multi-kulti, tolerantnim i objektivnim bosnjackim medijima tzv. bht-u i ftv-u: https://youtu.be/nR3fc6n8-g0 https://youtu.be/B2uQ7uD0dfg https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2021/01/22/tvclip045887.mp4 https://youtu.be/nJqna_NH3MA https://youtu.be/eLD8k1zzZZA ka Istina<<

@nb

Oni sve objavljuju sa video dokazima, za razliku od vasih multi-kulti medija koji objavljuju snimke samo kad su bosnje zrtve. A kad spominjes srdjana aleksica, navedi mi jednog bosnjaka koji je zrtvovao zivot za komsiju srbina, mozda neki od vas multi-kulti bosnja ima da se zalozio za svoje komsije srbe kad su ih odvodili na kazane, nesto se ne sjecam tog vaseg herojstva i cojstva. Takvih nema zato se poklopi, jer ste vazda bili hinje, kukavice i izdajice.

/ Najnovije