SDA: 'Neodgovorna nametnuta vlast ne smije uništiti bh. kinematografiju'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neodgovorni nametnuti Sejdo ne smije

unistavat fosnu, pa ipak je super unistava!

tragikomedija

A kakve veze ima jedna zločinačka sekta koja je zasigurno i više od agresora i sa istoka i sa zapada nanijela štete Bosni i ukupnom njenom društvu, prošlosti i budućnosti ovih ljudi i zemlje sa KINEMATOGRAFIJOM????? Hahahahahaha .... E pa stvarno smiješno. *****k neobrazovanih, beskrupuloznih seljačina koji su i donijeli i doveli najveći primitivizam i seljačko zlo, halapljivost, zavist i zlo od kojih 95% nikad nije knjigu pročitalo, koji sistematski u ovoj zemlji i društvu do temelja uništiše školstvo, zdravstvo, sudstvo, sve organe funkcionalnosti i državnosti, a posebno umjetnost sada vazi o KINEMATOGRAFIJI??!? A ko zna, možda su se od sinoć u tu nazovi partiju (ustvari zlikovačku sektu) ekspresno učlanili Tarantino, Tarkovski, Kurosava, Spielberg ili Coppola i radikalno se aktivirali u njoj....ko će mu ga znati ....

Kultura je temelj identiteta društva :)

ONI o kulturi? HAHAHAHAHAHAHAHA..... Pa to je kao kad Dodik priča o istini a Čović i Izetbegović ili Konaković o moralu! Hahahahahahahahahahaaaaaaa ..... e ČUJ KULTURA! Ma ja ba! Sebija heroina! Bakire! Bakire! Bakire! Ojhaaaaaaaaaa ....... Hahahahahahahahahaaaaa

I TO KAZE COVJEK KOJI

JE OPUHO BIH I CIJI BABO JE UNISTIO BOSNU!

Ha ha ha

***

Strah u boga

kuda nas svi ovi vode… to znači do nas je. Nije ovaj narod zaslužio prelijepu Bosnu

Adi

***

Bar

SDA ne treba pričati o uništavanju. Oni su gori od termita, gdje prođu tu trava više ne raste. Ni NIP-ovci nisu bolji, oni su SDA u malo deugačijim dresovima. A sad o filmadžijama. Ako su toliko sigurni u uspjeh svojih filmova, mogu podići krediti i finansirati filmove. Zar nije bolje novac budžetski potrošiti na demobilisane borce, uvesti neki borački dodatak, da demobilisani borci bar nekim činom vladajućih znaju da nisu zaboravljeni. Naravno i Danis Tanović za svojih 500 dana u Armiji bi imao pravo na taj dodatak, kao i Dino Mustafić za svojih 230 dana.

Sarajevo bih

***

Asker

Pa jeste li normalni sto prenosite izjave kluba imbecila. Pa sta su oni radili 30 g. Kao da su se tek sad osnovali

Ne pijem dok Paja vozi

A oni dijelili šakom i kapom na umjetnost, pogotovo na film ijuuu što su se tu nadavali para...

eo, i poturčeni OLOŠ progovori o sejdi!

Neodgovorna nametnuta vlast ne smije uništiti bih.

Moderator

je SDFA bot.

456336643465

To su vasi uhl****,nije vlada duzna njima davati novac građana.nek podignu kredit i nek snimaju sta hoce,ako to mogu prodat zaradit ce.

/ Najnovije