SDA: 'Nametanje odluke je skandalozna suspenzija Ustava Federacije i svih demokratskih načela'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma znamo...

...ovo je napoood na Boooosnjake...

Gazija,vlasic

Da ste bili dobri prema narodu,i socijalno i pravno uredili drzavu,nebi vam se ovo desilo poslije 25 godina bezocne pljacke i terorisanja naroda,definitivno idete na smetljiste zaborava,gdje vas ceka stranka za bih

Petar Pan

Kad je Lendo odabran zahvaljujući Šmitu, onda je valjalo?

Kula

Papa sda aka cisa nostra sad amin prdekana

666

Lijepe riječi su ukras

ALLAHAMI CE MNOGI

morati zbrisati!

Mrka kapa

SDA hapcima!

g

E dosta je bilo i vas i vašeg bistrenja vode koju ste sami mutili.

Mahalac

Postavljam pitanje za SDA kad ce te procesuirat Fikreta Prevljaka za ubistvi Dzenana Memica

Koel

Samo se dogovoriti sa srbima i okrenuti se turskoj i rusiji ove *****ka ****a od****ti

Da

Haram nam bilo svim Bosnjacima, prvom meni ako svjesno kupujemo hrvatski proizvod pored proizvoda koji je made in BiH!!!

/ Najnovije