SDA: Funkcionisanje BHRT-a i FTV-a i egzistencija zaposlenika ne smiju biti dovedeni u pitanje

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Naravno.

Kao i posvuda po svijetu, TV je alatka propagande sistema. Partija koja ima najvise tala u sistemu ce biti i najjaci zagovornik opstanka TV-a. Taj opstanak se osigurava prvo zdravim pristupom (komercijalnim), te zatim PLJACKOM, NAJBEZOBRAZNIJOM PLJACKOM NARODA, koji se prisiljava da placa tu neku TV pretplatu da bi mogao dobiti servirane dezinformacije i propagandu na dnevnoj bazi.

Snogo norodo

Kad se krvnici javljaju kao spasioci. Taktikom i strategijom činjenja i nečinjena, ovisno o trenutku, ova Babina i Bakirova stranka, uz partnera iz RS-a i HB, drži na aparatima Javni servis već decenijama. Na stranu činjenica o 90% funkcionalno nepismenih novinara i urednika. Jedino što vrijedi ili je vrijedilo u Sivom domu jest tehničko osoblje, a većinu su razgrabile ostale tv kuće.

Strasno

Ima li ista jace nego kad se SDA, koja je 30 godina unistavala sve, javi i daje savjete, sta i kako treba?!?!?

***

***

Neprijatelj nikad ne spava

A ni vrijedna cenzorska ekipa našeg portala! Raja piše, a ekipa briše, pa ko može više! Naprijed u nove radne pobjede!

Jole

I opet se javljaju grobari naseg drustva zadnjih 30 godina!!

Asker

Kako licemjerno saopstenje grobara te iste tv. Pa ko je unistio sve sto je valjalo ,samo koje su gigante pogasili da bi svojim neznalicama dali posla . Kad hoces da unistis jedan narod unisti mu obrazovanje ,sto je nama sda i uradila.

Covjek koji zna

Dovedeno je u pitanje !!***

adi

Lijepe riječi su ukras!

Telekom Eronet M:tel

Kome ide ona jedna marka mjesečno od telefona. Umjesto RAKu neka ide RTvu i jer kako kažu oni imaju predajnike bez kojih mobilni telefoni ne bi imali signala pa ni interneta. Taxa se ne moze naplacivati preko racuna za struju. Smanjite taksu na jednu marku i naplačujte preko telekom operatera na sve brojeve. Puno ce se vise naplatiti nego od onih 7 sto niko ne placa.

46743578

***

Gost

***

/ Najnovije