SDA: Dok čestita 9. januar, Vučić krije osumnjičene za genocid

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sramota

Ti majmune talibanski imaš obraza Vučiću nešto da kažeš?! Kriješ islamske teroriste i okružio si se njima! Pokušaj ubistva Vučića, da ne spominjem. To je nezapamćen skandal i sramota, i nikoga niste kaznili! Fuj! Sramota me je što sam pripadnik istog naroda kojem i ti pripadaš!

9 januar

Zivjela Republika Srpska! A ti Zivkovicu prestani da se ponasas kao da je cijela BiH samo tvoja. Babo ti je u amanet ostavio sam 4 kantona. Mrznja koju ispoljava tvoja SDA prema svemu ne-muslimanskom u BiH je za psihijatrije. Pozdrav iz vjecne Republike Srpske!

Podcijenjena opasnost

Jedna od skrivenih i potencijalno vrlo opasnih situacija je upravo ta da beogradski kadrovi pod izgovorom izgradnje malih hidrocentrala na teritoriji Bosne i Hercegovine planiraju uzvodno (iznad lokacije boračkog jezera) izgraditi vještačku branu u kojoj bi prikupljali vodu koju bi onda naknadno tihijski pustili i tako izazvali plavni val na rijeci Neretvi koji bi mogao razoriti naseobine Konjic, Jablanicu, Mostar, Počitelj, Čapljinu, te u Hrvatskoj Metković i luku Ploče iz koje bi vještački cunami potopio Trpanj na pelješkom poluotoku ...

RS

Živjela Republika Srpska!

Ka Podcijenjena Katastrofa

Udarni porast vodostaja dolinonom rijeke Neretve bi izazvao dinamička mehanička naprezanja brana hidrocentrala koje za takav scenario hiperpaskalizacije nisu projektovane.

Gost

Tebe će pitati što će raditi?

/ Najnovije