SDA: 'Dogovor Trojke, SNSD-a i HDZ-a predstavlja novu opasnost po državu BiH'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

A šta su ono SDA dogovori i dealovi, talovi i svi prljavi poslovi od 1990.do danas: sa vašim koalicijskim, sestrinskim strankama? Sa HDZ-om, SDS-om, SNSD-om? Alijini dogovori ispod žita sa Karadžićem i Krajišnikom, s Tuđmanom i Bobanom? Nisam ni glasač ni sljedbenik Trojke, ali -jesu li oni prodali Republiku? Je li njihovo ili Alijino kumstvo u krsnom listu "prelepe Republike Srpske"? Jesu li oni potpisali Dayton i omogućili sve ove godine vegetiranja i lebdenja BiH između života i smrti? Ili je posrijedi peksinluk i poganluk begovsko-agovski, panika u Begovatu? Gubite dio ratnog plijena i poratne pljačke u trodiobi BiH sa sestrinskim strankama i koalicijskim vječnim partnerima? Da ne presahnu, gluho bilo, vreće zlata iz pećine Sezamove za rahatluk, katilstvo i kabadahijstvo minderbegovsko?

Tuner

A vama fotelje nevazne. Pa napravili ste stete bosnjacima da se za dva vijeka ne moze popraviti

Gost

Ovi se kao brinu za državu a u stvari se brinu za sebe.

Nadimak

Kad je država vas preživjela, svakoga će.

Samo postojanje ...

...sda je opasnost za sve nas, pa i drzavu BIH. 3 decenije pljacke, omalovazavanja, ponizavanja, lopovluka najvece vrste, laganja...ma nema kraja ovome

334456422

Tako treba,đaba lajete,30 godina pakla smo proveli pod vasom teroristicko lopovskom šapom.Cekamo preispitivanje imovine svakog sdfa kriminalca,to nam je najbitnije.

vi MESARI NACIONALISTI AJATOLAHA ALIJE I HOMEINIA

STA STE SVE VI MESARI NACIONALISTI URSADILI UBILI STE DEMOKRATSKU JUGOSLAVIJU DAbi vi age i begovi ajatolaha homeinija slijedbenici hisbolaha IRANA ALIJINE ISLAMSKE DEKLARACIJE DOGOVORA SA AJATOLAH HEOMEINIJEM DA UNISTI JUGOSLAVIJU EVROPSKU DRZAVU I DA PONOVO STVORI OSMANLIJSKO HAMAS DRZAVICU ........... VI STE NAJVECI KOLJACI VI NACIONALISTI STVORILI STE NACIONALISTICKE TOROVE DOKAZ DA VI NISTE NORMALNI I NEZNATE I NEMOZETE KOMUNICIRATI SA DRUGIMA NE SAMO NA BALKANU NEGO I CIJELIM SVIJETOM

Neko ko se trudi

Znamo da je Konaković opstruirao uspostavljanje saglasnosti, pa zašto želite da živimo u mržnji prema svojim sugrađanima? Mi želimo da budemo sretni i da pokušamo da nešto dobro napravimo.

Panzer

Haha zeleni termiti u panici,najviše su uništili i unazadili ovu zemlju zadnjih 30godina vladavine

Mario

Trc b a l i j a poljem ja za njim da ga koljem

Error

A to ovi SDA-ovci hoce da nam kazu kako su kod nas do sad bili narodni izbori sa biracima a ne glasacima..HahahH.pa srbijancima svaka cast toliko dana se bore za pravedne izbore osvjesceni i probudjeni idu na prava mjesta da protestuju i zahtjevaju ONO STO IM KAO GRADJANIMA JEDNE DRZAVE I PRIPADA A TO JE:PRAVICNO PRAVO NA IZBOR. TJ. FER PLAY samo kod nas narod ide pred OHR kao da visoki ima veze sa vasim glasacima koji su decenijama pod zemljom koji takodjer su po adresama na kojima inace ne zive itd. Bh. narod ne rjesava svoje probleme oni bjeze i cekaju da se sami rjese ili da im smit pedi incko petric ovaj i onaj rjesi problem drustva drzave itd. Zalosno u zbiru

Trezor efendija

Zna li neko kada ce Sebija travarka u KPZ zbog laznog magistarskog i doktorata?

Vječiti kočničar

se javio da opet potegne ručnu. Obraz đon.

Eiii, DA JE ONA TRAVARKA!!!!

Zna li neko kada ce Sebija travarka u KPZ zbog laznog magistarskog i doktorata? ka Trezor efendija .............. Ne bi to bio onda ni toliki problem.

Gost

Ovi iz SDA kada osobno gube odmah kažu da BiH gubi. Čuli DRŽAVA BIH? Imamo državu jedinstvenu na svijetu zahvaljujući dobrim dijelom njima. Državu sa posebnim potrebama.

Asker

***

Causa principale

dell insuricione delle populazione cristiane in Erzegovina, 1875. Poglavlje III, prvih 11 redova. Sve je jasno. Ende.

/ Najnovije